Healing Your Origin via Zoom 24+25 oktober 2020

Healing Your Origin met Andrea en Klaas door organizer Josephine Overeem

In Healing Your Origin (HYO) nodigen we de diepere krachten uit die aan het werk zijn en ons beïnvloeden. We kunnen deze integreren en transformeren zodat ze ons niet langer blokkeren of tegenhouden, maar ons meer vrijheid en levensruimte geven. Het luisterend vermogen van het wetende veld dat we als kleine groep vormen, creëert de intieme setting waarin meer dan voldoende tijd is voor ieders persoonlijk proces. Je kunt deelnemen als toeschouwer of als deelnemer met een geleid persoonlijk proces van circa 3 uren.

Update: deze online HYO zit vol. Check deze website voor nieuwe data of contact mij als je op de mailinglijst wilt. (Geef dit dan aan bij 'Bericht'.)

 

HYO: omgaan met onzekerheden

Onzekerheid biedt een vrijbrief voor stress, angsten, onderliggende survival fear en het triggeren van oude wonden. Prille herinneringen bepalen voor een groot deel hoe we ons verhouden tot ons fysieke, psychosomatische, emotionele, energetische en spirituele ‘zijn’. Als imprints vormen ze onze gedrags- en hechtingspatronen; ooit onbewust ‘aangeleerd’ om als sociaal wezen te overleven en zoveel mogelijk een gevoel van veiligheid te creëren. Onzekere tijden kunnen daarom gemakkelijk ons gevoel voor veiligheid aantasten en ons wijzen op de kwetsbaarheid van ons ‘zijn’.

 

HYO: onverwoestbare ruimte

Dat is ook de reden waarom veel mensen als reflex in eerste instantie niet blij zijn met verandering. Kijken we voorbij deze reflexen dan zien we dat ons ‘zijn’ onkwetsbaar is, omdat we verbonden zijn met de onverwoestbare ruimte waarin we leven: the indestructible space. In the indestructible space herkennen we onze kracht en individuele kansen voor meer self-empowerment, SELF-connection en spirituele groei.

 

HYO: wat mag je verwachten?

De processen volgen elkaar organisch op. Hoe we dit doen, ken je misschien van de theorie en het proceswerk in Self-Connection, Holistic Awareness, de Trauma Training, Toxic Shame, Shame & Intimacy of van vorige Healing Your Origins. Overigens, ook als je hiermee niet bekend bent, kun je gewoon deelnemen aan HYO. Vanuit holistische waarneming wordt ieders proces ook vertaald in een holistische tekening die zonder woorden rechtstreeks spreekt tot het hart en de ziel.

 

HYO: wat kan het jou brengen?

Neem eens de tijd om de vragen hieronder diep op jezelf te laten inwerken. Noteer eventueel wat er meteen bovenkomt bij je aan gedachten, beelden, twijfels, verlangens, lichaamssensaties, emoties… Herken je jezelf in een of meer van deze vragen, dan zou je dit heel goed als ingang voor je thema kunnen gebruiken. En natuurlijk zijn dit voorbeelden, mogelijk heb je zelf andere vragen of wensen.

  • Ben ik eraan toe om oude wonden te helen?
  • Wil ik meer in verbinding zijn met mezelf, zodat ik beter in verbinding kan zijn met andere mensen en de wereld om me heen?
  • Heb ik behoefte aan meer intimiteit met mezelf en mogelijk ook met een partner?
  • Ken ik mijn eigen spirituele vermogen eigenlijk wel en kan ik hier ook meer mee doen?
  • Kan ik meer resources ontdekken om beter om te gaan met de uitdagingen in mijn dagelijks leven?

 

HYO: kan dat wel online?

In deze HYO ontmoeten we elkaar via Zoom. Vermoedelijk heb je jezelf de vraag al gesteld of dat wel gaat. Andrea en ik kunnen hier volmondig ‘ja’ op zeggen. Heb je al eens een Space & Time sessie hebt gedaan, dan heb je dat al ervaren. De gedachte dat we als mensen van elkaar gescheiden zijn, is slechts een illusie. Onze ervaring in online trainingen, HYO en individuele sessies bevestigt dit elke keer opnieuw. Voor die intieme ‘kippenvel-momenten’ hoeven we niet fysiek bij elkaar te zijn. En natuurlijk kun je ervoor kiezen om gedurende deze dagen samen te zijn met andere deelnemers. Vanuit Zuid-Afrika (Andrea), Zurich – NL (Klaas) en de locaties van deelnemers creëren we zo een immens veld voor heling en transformatie. Daarnaast is er bij Klaas in Zurich overdag ruimte voor twee personen met thema.

 

HYO: praktische info

Er is in het HYO Weekend plaats voor 8 à 9 personen: max 6 personen mét thema en 2 à 3 personen zonder thema. Deelname met thema is 450 euro, zonder thema betaal je 300 euro. Opgeven? Mail welkom@sessiesaanzee.nl (Klaas van Leggelo) of cv@cv.telenet.be (Josephine Overeem, organizer) en geef aan of je wel of niet een thema wilt inbrengen. Heb je vragen? Mail, app of bel Klaas: 06 45 11 63 06. De voertaal in HYO is Engels. Andrea spreekt ook Duits en verstaat Nederlands en waar nodig zal Klaas ook vertalen. Na opgave krijg je de factuur, een handleiding voor Zoom en specifiek voor hoe we Zoom tijdens onze HYO gaan gebruiken.

 

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Je kunt kiezen uit vier sessies: - enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ uur - volle dag...

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Voor een sessie via Zoom krijg je tijdig een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip inlogt op Zoom. Ben je...

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

In Nederland, België en Duitsland geef ik via organizers samen met mijn partner Andrea Wandel diverse trainingen.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

In het kort? Een einde maken aan de strijd tussen hoofd, lijf, hart en ziel. Symptomen zoals stress, overbelast, burn-out, energielek, hoofdpijn, pijnlijke rug of schouders, continue spanning, futloosheid, blokkades of gevangen voelen, piekeren, keuzestress, onderdrukte verlangens, schaamte, te hoge verwachtingen, weerstand, chaos in je kop, relatieproblemen, (faal)angst staan zelden los van elkaar.

Lees meer
Geplaatst op 2020-10-16

Heb je een laatste zetje nodig? Pay as you feel

Elke week 1 p.a.y.f.-sessie in november: neem een sessie en bepaal daarna je zelf wat je wilt betalen. Meld je aan. Vol = vol.

Geplaatst op 2020-10-05

Vrienden worden met je schaduw

Wat is de reden dat we bepaalde delen van onszelf laten zien en andere delen liever wegstoppen...

Geplaatst op 2020-09-05

Healing Your Origin via Zoom 24+25 oktober 2020

UPDATE: VOL. Een ontmoeting voor transformatie door wijsheid en verbinding in een veld voorbij ruimte.