Kun je een sessie goed gebruiken maar twijfel je toch nog iets? Pay-as-you-feel!

Nog een keertje…

In november en januari deed ik het en komende maand doe ik het weer: in maart reserveer ik elke week tijd voor een pay-as-you-feel sessie. Dit is een sessie van 1-1,5 uur (via Zoom of hier in Zurich aan de Waddenzee) waarbij je daarna zelf bepaalt wat je betaalt. (Dat hoef je trouwens niet meteen te beslissen, je mag er best een paar dagen over nadenken.) Ik bied dit aan mensen aan die toe zijn aan persoonlijke coaching en nog wat aarzelen. Bijvoorbeeld omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten of omdat ze het spannend vinden.

Iedereen heeft zo z’n eigen redenen om voor sessies te gaan. Maar alle mensen die hier komen, hebben ten minste twee dingen met elkaar gemeen. Eén: ze willen dat hun leven wat makkelijker gaat Twee: ze ervaren meer grip op hun leven zodra ze de taal van hun lichaam echt leren te verstaan en te spreken. En dat is een andere taal dan de taal die uit je mond komt.

Een pay-as-you-feel sessie reserveren voor in maart kan vanaf nu. Inmiddels weet ik dat er genoeg interesse voor is, dus mocht je zo’n sessie willen, wacht dan niet te lang en meld je hier aan. Daar lees je ook veel reacties van cliënten. Heb je zelf geen interesse maar ken je iemand voor wie dit net het goeie duwtje in de rug kan zijn? Dit bericht delen mag. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen!

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-09-08

Nieuw: Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (18+19 dec)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.

Geplaatst op 2021-08-25

De lat: er overheen of er aan onderdoor...

Wie continu de lat (te) hoog legt, gaat er vroeg of laat aan onderdoor

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...