Kun je een sessie goed gebruiken maar twijfel je toch nog iets? Pay-as-you-feel!

Nog een keertje…

In november en januari deed ik het en komende maand doe ik het weer: in maart reserveer ik elke week tijd voor een pay-as-you-feel sessie. Dit is een sessie van 1-1,5 uur (via Zoom of hier in Zurich aan de Waddenzee) waarbij je daarna zelf bepaalt wat je betaalt. (Dat hoef je trouwens niet meteen te beslissen, je mag er best een paar dagen over nadenken.) Ik bied dit aan mensen aan die toe zijn aan persoonlijke coaching en nog wat aarzelen. Bijvoorbeeld omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten of omdat ze het spannend vinden.

Iedereen heeft zo z’n eigen redenen om voor sessies te gaan. Maar alle mensen die hier komen, hebben ten minste twee dingen met elkaar gemeen. Eén: ze willen dat hun leven wat makkelijker gaat Twee: ze ervaren meer grip op hun leven zodra ze de taal van hun lichaam echt leren te verstaan en te spreken. En dat is een andere taal dan de taal die uit je mond komt.

Een pay-as-you-feel sessie reserveren voor in maart kan vanaf nu. Inmiddels weet ik dat er genoeg interesse voor is, dus mocht je zo’n sessie willen, wacht dan niet te lang en meld je hier aan. Daar lees je ook veel reacties van cliënten. Heb je zelf geen interesse maar ken je iemand voor wie dit net het goeie duwtje in de rug kan zijn? Dit bericht delen mag. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen!

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-06-30

Zie me zoals ik ben (en niet wie ik soms laat zien.) Een cursist over 'Zachter naar jezelf'.

Achter elk gedrag, hoe vreemd het soms ook lijkt, schuilt een goede bedoeling: de bedoeling om te overleven.

Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...