Heb je een laatste zetje nodig? Pay as you feel

De weg naar een coach is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms zijn er nog overtuigende hobbels op die weg, zoals ‘Hulp vragen is zwak’, ‘Ik kan het zelf wel’, ‘Iemand anders snapt het toch niet’, ‘Coaching betekent dat er iets mis is met me.’ Of: ik niet weet wat ik kan verwachten, dus waar betaal ik voor…

Daarom bied ik in november elke week een ‘Pay-as-you-feel-sessie’ aan. Ik gun dit mensen die nog een laatste zetje nodig hebben. Je krijgt een sessie en na afloop bepaal je zelf wat je hiervoor over hebt. Is dit iets voor jou of ken je iemand die je dit gunt? Meld je dan hier aan en vermeld ‘pay as you feel’ bij het vakje ‘Bericht’. Er zijn in november vier pay-as-you-feel-plekken beschikbaar. Vol = vol.

Ik doe dit omdat ik het mensen gun om te ervaren wat de juiste persoonlijke coaching kan brengen. Hoe het is om je probleem/struggles/levensthema (of welk woord het voor jou ook is) te delen met iemand die zonder oordeel luistert. Iemand die je bewust kan maken van nieuwe invalshoeken van je probleem die je nog niet zag of kende. Iemand die je in alle veiligheid in een sessie laat experimenteren met stappen richting het licht aan het einde van de tunnel. Ik doe dit graag voor je en spreek ook uit ervaring. Zelf heb ik ooit ook moeten wennen aan het idee dat ik gecoacht kan worden.

Jaren geleden was ik er van overtuigd dat ik mijn eigen oplossingen wel kon vinden, ik had niemand nodig; wat tot dan toe ook altijd had gewerkt. Bovendien twijfelde ik of ik wel de woorden kon vinden voor wat er écht aan de hand was. Er kwamen enorme hoeveelheden prikkels uit mijn omgeving diep bij mij binnen, ze bleven lang ronddansen en met elke prikkel ‘moest’ ik iets. Probeer dat maar eens onder woorden te brengen.

Op een bepaald moment herkende ik een soort T-splitsing in mezelf. Ik voelde: als ik nu niet de weg van coaching insla, dan gaat mijn leven een kant op waar ik – als ik eerlijk naar mezelf ben - niet meer een bepaald levensgeluk ga ervaren. Het was kiezen tussen twee ‘pijnen’: de pijn die ik zou voelen als ik ‘voor de lieve vrede’ delen van mezelf zou wegstoppen en doorging zoals ik deed, óf kiezen voor de pijn die ik zal voelen op de weg naar heling. Met met ‘heling’ bedoel ik niets zweverigs, maar gewoon: me ‘heel’ voelen. Dus dat ik kan leven, zonder delen van mezelf weg te stoppen. Want dan zou ik me diep van binnen niet ‘heel’ voelen, zo veel wist ik wel.

Het bijzondere is, dat de laatstgenoemde pijn een illusie van pijn is. Eenmaal op de juiste weg verdwijnt namelijk de illusie dat die weg pijn zou doen. Dit is wat ik zelf heb ervaren en wat ik ook hoor van cliënten. Niet dat de problemen opeens als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar ze veranderen. Je gaat bijvoorbeeld ervaren dat je keuze hebt in situaties waarvan je eerst dacht dat je geen keuze had. Eenmaal op de juiste weg geeft kracht om verder te gaan, om te kunnen omgaan met wat er op je af komt zónder dat dit je overweldigt, meesleept of terughaalt. Op die weg ontstaat namelijk een diep zelfvertrouwen. En dit diep zelfvertrouwen zorgt dat je, wat er ook gebeurt, ervoor kiest om op die weg te blijven. Elke stap in de richting die ‘tot in je wezen’ goed voelt, geeft je meer kracht, helderheid, zelfvertrouwen en moed om die weg te vervolgen. Ook al zullen er op een andere laag soms best twijfels zijn, bijvoorbeeld in de vorm van ’oude’ interne stemmetjes. In sessies leer je trouwens ook om op een andere manier naar deze stemmetjes te luisteren, zonder ze de mond te snoeren. Waarom dat zo helpend is? Dat ga je al snel ervaren in de sessies.

De weg naar ‘heel’ worden gun ik iedereen. Vandaar pay-as-you-feel-sessies. Simpel gezegd werkt dit zo: vond je de sessie niets waard dan betaal je niets, vond je het dubbel en dwars de moeite waard dan betaal je dubbel. En alles wat er tussenin zit en goed voor je voelt.

In november zijn er vier van deze sessies, elke week eentje. Onder het motto ‘wie het eerst komt…’ Opgeven kan hier en vermeld ‘pay as you feel’ bij het vakje ‘Bericht’.

 

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Je kunt kiezen uit vier sessies: - enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ uur - volle dag...

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Voor een sessie via Zoom krijg je tijdig een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip inlogt op Zoom. Ben je...

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

In Nederland, België en Duitsland geef ik via organizers samen met mijn partner Andrea Wandel diverse trainingen.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

In het kort? Een einde maken aan de strijd tussen hoofd, lijf, hart en ziel. Symptomen zoals stress, overbelast, burn-out, energielek, hoofdpijn, pijnlijke rug of schouders, continue spanning, futloosheid, blokkades of gevangen voelen, piekeren, keuzestress, onderdrukte verlangens, schaamte, te hoge verwachtingen, weerstand, chaos in je kop, relatieproblemen, (faal)angst staan zelden los van elkaar.

Lees meer
Geplaatst op 2020-10-16

Heb je een laatste zetje nodig? Pay as you feel

Elke week 1 p.a.y.f.-sessie in november: neem een sessie en bepaal daarna je zelf wat je wilt betalen. Meld je aan. Vol = vol.

Geplaatst op 2020-10-05

Vrienden worden met je schaduw

Wat is de reden dat we bepaalde delen van onszelf laten zien en andere delen liever wegstoppen...

Geplaatst op 2020-09-05

Healing Your Origin via Zoom 24+25 oktober 2020

UPDATE: VOL. Een ontmoeting voor transformatie door wijsheid en verbinding in een veld voorbij ruimte.