Oude woede: nieuwe, gezonde kansen

Alsof het in de lucht hing als donderwolken. Vorige week speelde ‘woede’ een rol in diverse sessies hier in Zurich aan de Waddenzee. Het uiten van woede is voor de ene persoon makkelijker dan voor de ander. Wie dit niet goed kan, pot het op, soms jaren achtereen. Een ander stopt het zo ver weg dat hij of zij zichzelf ervan heeft overtuigd dat het er niet is.

Zoals de man die altijd de vriendelijkheid zelve lijkt te zijn en zegt nooit kwaad te worden. Totdat hij na een aantal sessies erachter kwam dat hij, al zolang hij het zich kan herinneren, zijn boosheid ontkent omdat hij bang is voor zijn eigen woede. Bang dat zijn woede het van hem overneemt en de gevolgen desastreus zullen zijn. Nooit kwaad worden dus maar aardig blijven. Kwaadaardig als het ware, maar dan anders.

En dan is het zo mooi dat we via subtiel lichaamswerk veilig met de woede kunnen werken. Een eerste stapje. Zonder dat hij terug hoeft te gaan naar zijn, ongetwijfeld pijnlijke, verhalen van vroeger die eraan ten grondslag liggen. De gestolde energie van de oude woede komt gecontroleerd vrij uit het lichaam en maakt ruimte voor levensenergie en zelfvertrouwen.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Je kunt kiezen uit vier sessies: - enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ uur - volle dag...

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Voor een sessie via Zoom krijg je tijdig een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip inlogt op Zoom. Ben je...

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

In Nederland, België en Duitsland geef ik via organizers samen met mijn partner Andrea Wandel diverse trainingen.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2020-11-28

Gun jezelf of iemand iets verlichting in donkere dagen

Pay-as-you-feel cadeau-sessies: twee in december + vier in januari. Fijn voor jezelf of voor iemand anders.

Geplaatst op 2020-11-05

Verbonden in de verte. Iets over oogcontact.

“Wist je dat je elkaar niet hoeft aan te kijken om toch de connectie te voelen?” Dat wilde hij wel eens proberen.

Geplaatst op 2020-10-26

Oude woede: nieuwe, gezonde kansen

Alsof het in de lucht hing. Donderwolken. Vorige week speelde woede een rol in diverse sessies hier in Zurich aan de Waddenzee.