Training Self-Empowerment (start vr 18 feb & za 19 feb)

Hier in Zurich aan de Waddenzee geef ik de achtdaagse Zachter-naar-jezelf-training Self-Empowerment: 8x een vaste dag in de week, eens in de drie weken. Er is een vrijdag-groep en een zaterdag-groep, zodat het voor je agenda vermoedelijk goed te doen is. Hieronder vind je alle informatie. Inschrijven / optie nemen? Klik hier. Eerst even persoonlijk contact? Je mag me altijd mailen, appen of bellen: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06.

Dit is het niet

Self-Empowerment heeft niets te maken met fysieke krachttraining, emotioneel drama, zweverig gedoe, iets doorbreken of openbreken, herbeleven van trauma, helingintenties of het zoeken naar oorzaken van problemen.

Dit is het wel

Self-Empowerment gaat over eerlijkheid, verbinding maken, zelfzorg, anders luisteren, niets doen, kwetsbaarheid, hier zijn, grenzen ervaren, grenzen stellen, jezelf mogen beschermen en durven openen, authenticiteit, plezier, waarheid en werkelijkheid, druk, moeite(loosheid), zelfregulatie, intimiteit, non-reactiviteit, sensitiviteit, begrijpen, aanraken en aangeraakt worden, ritme en tempo, embryonale ontwikkeling, reflexen, de paradox, stilte, vertrouwen. Het is een training voor hoofd, lichaam, ziel en geest.

Deze traning heeft daarom alles te maken met jou. Met hoe de wereld ooit tot je kwam en nu tot je komt. Met de rol van fysiologie in ons gedrag. Met de link tussen ons autonome zenuwstelsel en ons doen en laten. Met gehechtheid, intimiteit, je contact met jezelf, anderen en de wereld.

Aan jou de keuze: acht vrijdagen of acht zaterdagen

Self-Empowerment zit in mij en ik doe niets liever dan coachen en workshops, trainingen en themadagen geven die (mede) gebaseerd zijn op lichaamsgerichte methodieken. Hier in Zurich, pal aan de Waddenzee, geef ik 'Self-Empowerment. Acht dagen telkens op een vaste dag in de week, telkens met drie weken ertussen. Je kunt je inschrijven voor de vrijdaggroep of voor de zaterdaggroep; het is maar net wat jou past.

Dat je Self-Empowerment vlakbij de Waddenzee kunt volgen, maakt de training extra inspirerend en uniek. De golven, de natuur, de elementen, de ruimte van de zee, wijdere perspectieven.... Je voelt het hier! En: dit heeft ook alles te maken met jou, ook als je dat nu misschien nog niet weet. En... als het tij gunstig is, kun je in de pauzes een heerlijke duik nemen!

Onderwerpen

Er komen tijdens de trainingsdagen diverse onderwerpen aan de orde. Alle zijn zeer helpend om veerkrachtiger in het leven te bewegen. Zodat je jezelf niet verliest wanneer het leven je op (on-)verwachte momenten kust, pijnigt, triggert of overweldigt. Dat doen we niet zozeer vanuit mentale (overlevings)kracht of door het wegdrukken van emoties, maar op een duurzame manier. Via dat wat jou het meeste jou maakt: je lichaam en ziel. Enkele topics: oriëntatie; resourcing; grenzen; contact en connectie; anders luisteren; gewaarwording; regulatie, autonome zenuwstelsel; mentaal geheugen <> lichaamsgeheugen; ontwikkeling hersenen (van reptiel tot denktank); M.E.C.R.O.B.E.S., flexibiliteit, veerkracht en anti-fragiliteit; gehechtheid; trauma; hsp.

Data

Data voor de vrijdag-groep: 15 februari, 11 maart, 1 april, 22 april, 13 mei, 3 juni, 24 juni, 15 juli 2022.

Data voor de zaterdag-groep: 16 februari, 12 maart, 2 april, 23 april, 14 mei, 4 juni, 25 juni, 16 juli 2022.

Inclusief

De dagen mogen in alle opzichten een feestje zijn, vind ik. Daar hoort ook een liefdevolle catering bij. De prijs is daarom inclusief koffie, thee, water, fruit, eigen baksels, heerlijke lunch met zelfgemaakte soep of salade en allerlei verse dingetjes. Daarnaast krijg je pdfjes van het trainingsmateriaal en over sommige onderwerpen nog extra informatie.

Prijs

De prijs van Self-Empowerment is 1560 euro* (oftewel 195 euro per dag)

In overleg vooraf kun je dit bedrag eventueel in delen betalen.

* zakelijk: excl. btw; particulier: incl. btw.

Info, optie nemen en aanmelden

Een optie nemen of aanmelden kan hier. Je komt dan in een algemeen contactformulier. Schrijf er zelf bij voor welke training (en groep) of workshop je je wilt aanmelden dan wel een optie wilt nemen. Een optie heeft in principe een houdbaarheid van drie weken. WIl je eerst meer weten? Je mag me altijd appen of mailen: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-11-05

Agenda Sessies aan Zee

Alle data (tot dusver) van themadagen, workshops en trainingen onder elkaar. De agenda wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data.

Geplaatst op 2021-11-22

Training Self-Empowerment (start vr 18 feb & za 19 feb)

Een achtdaagse training voor meer connectie en interne veerkacht : kies uit 8x een vrijdag of zaterdag, eens in de drie weken.

Geplaatst op 2021-09-08

Nieuw: Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (5+6 feb '22)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.