Themadagen

NIEUW in 2022: Zachter Naar Jezelf-themadagen

Naast de tweedaagse IFS-workshop ‘Zachter naar Jezelf’ kun je bij Sessie aan Zee nu ook 7 Zachter naar Jezelf-themadagen volgen. De dagen zijn om de 6 weken op een vrijdag; open inschrijving. De eerste ZNJ-themadag is op vrijdag 21 januari 2022. Scroll naar beneden voor alle data en thema's. Klik op de data voor meer informatie over het specifieke thema.

 

7 vrijdagen, 7 thema’s

Er zijn zeven thema(vrij)dagen en tijdens elke themadag staat een bepaalde methodiek/visie centraal. De afwisseling van begrijpelijke theorie, ervaringsoefeningen en nabespreken geeft handvatten hoe je de methodiek/visie kunt gebruiken en integreren om je leven zachter en veerkrachtiger te kunnen leven. En omdat het leven ook schaduwkanten kent, zijn deze net zo welkom.

 

Intiem en goed verzorgd

In een intieme setting werken we in kleine groepen van max. zes deelnemers. We starten 10.00 uur en eindigen om ca. 17.00 uur. Koffie/thee staat klaar om 09.40 uur. Elke themadag is een all-in dag: je wordt goed verzorgd met koffie, thee, water, fruit, noten, eigen baksels en een heerlijke lunch met zelfgemaakte soep en ander lekkers.

 

Kies de dag(en) die je aanspreken

De ZNJ-themadagen zijn los van elkaar te volgen en voorkennis is niet nodig; schrijf je in voor de thema’s die je aanspreken. Nodig je iemand uit die Sessies aan Zee nog niet kent, dan gun ik jullie beiden een aangepaste themadag-prijs.

 

Inschrijven en (vroegboek-)prijzen*

Inschrijven kan via sessiesaanzee.nl/contact. Vul je gegevens in en geef erbij aan voor welke dag(en) je je inschrijft. Twijfel je nog? Neem gerust een vrijblijvende optie van drie weken. De geheel-verzorgde- dagprijs is 210 euro. Schrijf je je in voor een themadag uiterlijk 6 weken vóór de daaropvolgende themadag, dan betaal je de vroegboek-prijs:195 euro.

 

Extra korting + gratis extra dag

Schrijf je je meteen in voor alle 7 themadagen dan betaal je niet 1470 maar 1260 euro. De eerste zes deelnemers die zich voor alle 7 themadagen inschrijven, krijgen gratis en exclusief een 8e ZNJ-bonusthemadag. Ook weer geheel verzorgd natuurlijk.

*genoemde prijzen zijn incl. btw voor particulier en excl. btw als je het ‘op de zaak’ zet.

 

Data en thema’s

21 januari 2022 >  De geheimtaal van je (klein)kind(je): over (het ontstaan en belang van) preverbale communicatie

25 februari 2022 > Wij zijn veel!: introductie in Internal Family Systems van Richard Schwartz

8  april 2022 > Shockproof of niet? : Trauma verstaan

20 mei 2022 > Het (on)getemde dier in ons: hoe je gedrag je autonome zenuwstelsel weerspiegelt

1 juli 2022 > Without you I’m nothing: je gehechtheidsgeschiedenis als blauwdruk voor je beleving van verbinding

2 september 2022 > Ssssst… : hoe de polyvagaaltheorie je kan helpen in het dagelijks leven

14 oktober 2022 >This is my truth, tell me yours: over geheugen, herinneringen, oordelen, waarneming, werkelijkheid en waarheid

25 november 2022 > Liever creatiever!: hoe boor je je eigen (spirituele) creativiteit weer aan… [Gratis en exclusief* ZNJ-Bonusthemadag]

*mijn gebaar, als dank aan de eerste 6 deelnemers die zich in één keer voor alle 7 open themadagen inschrijven.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-11-05

Agenda Sessies aan Zee

Alle data (tot dusver) van themadagen, workshops en trainingen onder elkaar. De agenda wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data.

Geplaatst op 2021-11-22

Training Self-Empowerment (start vr 18 feb & za 19 feb)

Een achtdaagse training voor meer connectie en interne veerkacht : kies uit 8x een vrijdag of zaterdag, eens in de drie weken.

Geplaatst op 2021-09-08

Nieuw: Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (5+6 feb '22)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.