Brenda de J.

Ik ben met Klaas in contact gekomen via een geode vriend. Mijn reden om voor sessies bij Klaas te gaan was om orde te scheppen in de chaos in mijn hoofd.

De sessies hebben mij geholpen om alles in kaart te brengen, het overzicht te krijgen waar mijn tijd naar toe ging, wat ik belangrijk vond, waar ik tijd ‘verloor’. En ook om meer te focussen waar ik mee bezig was en niet steeds afdwaalde. Ik vond de aanpak van Klaas fijn. Ik had volledig het gevoel dat ik serieus genomen werd. Klaas straalde rust uit, liet mij zoeken in mijzelf en gaf mij eyeopeners.

De sessies vond ik ook rust uitstralen en het gaf mij rust doordat alles overzichtelijk en helder voor mij werd. Waarom ik bepaalde gewoontes had en dingen deed en hoe ik sommige dingen los kon laten werden mij duidelijk. Gedurende de sessie voelde ik mij ontspannen, zo nu en dan de ogen sluiten om goed te kunnen voelen en in m’n lichaam te keren. Na de sessie heerlijk ontspannen naar huis terug te keren, is natuurlijk een verademing. Ik zal zeker weer voor sessie bij Klaas gaan als ik het gevoel heb dat ik ondersteuning nodig heb bij iets waar ik mee rondloop. Vanuit mijn ervaringen kan ik Klaas dan ook aanraden.

Brenda de J.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-05-11

Wat het lichaam vertelt. Over creatieve expressie in sessies.

Creatieve expressie is een ingang voor een sessie, omdat het lichaam via (bv.) tekeningen mij vertelt wat aandacht nodig heeft.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...