Brenda de J.

Ik ben met Klaas in contact gekomen via een geode vriend. Mijn reden om voor sessies bij Klaas te gaan was om orde te scheppen in de chaos in mijn hoofd.

De sessies hebben mij geholpen om alles in kaart te brengen, het overzicht te krijgen waar mijn tijd naar toe ging, wat ik belangrijk vond, waar ik tijd ‘verloor’. En ook om meer te focussen waar ik mee bezig was en niet steeds afdwaalde. Ik vond de aanpak van Klaas fijn. Ik had volledig het gevoel dat ik serieus genomen werd. Klaas straalde rust uit, liet mij zoeken in mijzelf en gaf mij eyeopeners.

De sessies vond ik ook rust uitstralen en het gaf mij rust doordat alles overzichtelijk en helder voor mij werd. Waarom ik bepaalde gewoontes had en dingen deed en hoe ik sommige dingen los kon laten werden mij duidelijk. Gedurende de sessie voelde ik mij ontspannen, zo nu en dan de ogen sluiten om goed te kunnen voelen en in m’n lichaam te keren. Na de sessie heerlijk ontspannen naar huis terug te keren, is natuurlijk een verademing. Ik zal zeker weer voor sessie bij Klaas gaan als ik het gevoel heb dat ik ondersteuning nodig heb bij iets waar ik mee rondloop. Vanuit mijn ervaringen kan ik Klaas dan ook aanraden.

Brenda de J.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (14 + 15 okt '23 | 9 + 10 dec '23)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (25 + 26 nov '23)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.

Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes (vr 10 nov '23)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting