Sessies via Zoom

Voor een sessie via Zoom krijg je tijdig een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip inlogt op Zoom. Ben je bekend met Zoom, dan wijst het zich natuurlijk vanzelf. Is Zoom nieuw voor je en wil je een sessie via Zoom, dan stuur ik je een eenvoudige handleiding en hebben we bij eventuele vragen vooraf even contact.

Afhankelijk van je wensen, en misschien je portemonnee kun je kiezen voor een enkele sessie (1 à 1,25 uur), een dubbele sessie (2 à 2,5 uur) of een dagdeel (3,5 uur). Met korte natuurlijke pauzes uiteraard, zodat dingen kunnen bezinken.

Groot misverstand: dat we contact hebben via een beeldscherm betekent niet dat we continu in het scherm zitten te turen. Wat dat betreft verschilt een sessie via Zoom niet van een normale sessie. We hoeven geen oogcontact te hebben om toch contact te hebben.

Wel zo eerlijk: afspraken voor enkele of dubbele sessies die binnen 48 uur voor het moment van de afspraak worden afgezegd, worden in principe gewoon in rekening gebracht. Voor een dagdeel houd ik niet 48 uur aan maar 5 werkdagen.

 

Wel zo eerlijk: afspraken die binnen 48 uur voor het moment van de afspraak worden afgezegd, worden in principe gewoon in rekening gebracht.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-06-07

Vakantieperiode Sessies aan Zee

Ik ben er straks vier weken tussenuit. Neem gerust contact op om alvast je sessie(s) te plannen vóór 10 juli of vanaf 9 augustus.

Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...