Sessies via Zoom

Voor een sessie via Zoom krijg je tijdig een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip inlogt op Zoom. Ben je bekend met Zoom, dan wijst het zich natuurlijk vanzelf. Is Zoom nieuw voor je en wil je een sessie via Zoom, dan stuur ik je een eenvoudige handleiding en hebben we bij eventuele vragen vooraf even contact.

Afhankelijk van je wensen, en misschien je portemonnee kun je kiezen voor een enkele sessie (1 à 1,25 uur), een dubbele sessie (2 à 2,25 uur) of een dagdeel (3,5 à 4 uur). Met korte natuurlijke pauzes uiteraard, zodat dingen kunnen bezinken.

Dat we contact hebben via een beeldscherm betekent niet dat je continu in het scherm moet turen. Wat dat betreft verschilt een sessie via Zoom niet van een normale sessie. We hoeven geen oogcontact te hebben om toch contact te hebben.

Wel zo eerlijk: afspraken voor enkele of dubbele Zoom-sessies die binnen 48 uur voor het moment van de afspraak zonder ngoede reden worden afgezegd, worden in principe in rekening gebracht. Voor dagdeelsessies via Zoom houd ik niet 48 uur aan maar 6 werkdagen.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.