Space & time Sessies

Een space & time sessie is een sessie van een uur op afstand, zonder dat we rechtstreeks met elkaar spreken. Ik stem af op jou en op dat wat bij je speelt. De verbinding met fysieke afstand schept vaak een gevoel van ruimte en vrijheid bij de ander. EN die onzichtbare verbinding is er. Want er is meer in het leven dan het oog kan zien.

Het mooie van een Space & time sessie is: niet alles hoeft benoemd te worden om het er te laten zijn en om eraan te kunnen werken. Dat geeft sommige mensen extra veiligheid. Als mensen zijn we, dwars door tijd en ruimte, met elkaar verbonden. De onderlinge verbinding is er; onzichtbaar maar wel voelbaar. Vergelijk het met hoe een vlucht vogels zich verplaatst door de lucht of een school vissen door het water. Of vergelijk het met telepathie...

We spreken een dag en een tijdstip af waarop ik op je afstem en in dat moment kun jij gewoon je gang gaan. Ik maak een verslag waarin ik de essentie van het proces en mijn waarnemingen (zoals bijvoorbeeld lichaamssensaties en beelden) met je deel, en wat ik daarmee voor je heb gedaan.

Daarnaast krijg je naar aanleiding van de sessie suggesties die je kunnen helpen. Als je wilt, kun je nog reageren op het verslag en je eventuele vragen stellen. Soms stuur ik een holistische tekening mee van de sessie. Deze tekeningen spreken in hun eigen taal rechtstreeks tot je hart en je ziel en kunnen een helend effect hebben, waar woorden ontoereikend zijn.

 

Wel zo eerlijk: afspraken die binnen 48 uur voor het moment van de afspraak worden afgezegd, worden in principe gewoon in rekening gebracht.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-11-05

Agenda Sessies aan Zee

Alle data (tot dusver) van themadagen, workshops en trainingen onder elkaar. De agenda wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data.

Geplaatst op 2021-11-22

Training Self-Empowerment (start vr 18 feb & za 19 feb)

Een achtdaagse training voor meer connectie en interne veerkacht : kies uit 8x een vrijdag of zaterdag, eens in de drie weken.

Geplaatst op 2021-09-08

Nieuw: Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (5+6 feb '22)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.