Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Waarom gaan mensen voor sessies? In het kort? Een einde maken aan de strijd tussen hoofd, lijf, hart en ziel. Dat zijn alle redenen kort samengevat. Die strijd kan zich op zoveel verschillende manieren manifesteren. Denk aan stress, overbelasting, burn-out, energielek, hoofdpijn, pijnlijke rug of schouders, continue spanning, fibromyalgie, futloosheid, blokkades of je gevangen voelen, voortdurend piekeren, chronische stress of keuzestress.

Maar ook onderdrukte verlangens, schaamte, te hoge verwachtingen, weerstand, chaos in je kop, relatieproblemen, vreemdgaan, (faal)angst, zelfmoordneigingen kunnen het gevolg zijn van dat hoofd, lijf, hart en ziel niet op één lijn zitten. Je merkt dan dat je het contact met je 'ware zelf' minder ervaart of volledig kwijt bent. ‘Ik ben mezelf niet meer.’ hoor je vaak. Gelukkig is dit contact met jezelf altijd te herstellen.

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. het vergroten van zelfvertrouwen, het aangeven van grenzen, burn-out, (faal-)angst, continue stress, overbelasting, vastzitten in je hoofd, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, dissociatie, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Wat zou je willen?

Wat zou je willen en wat mag je verwachten bij Sessies aan Zee? Het wijdse Wad, met haar natuur, vogels, zee, wind en prachtige wolkenluchten doet al veel met cliënten die hier komen. Het geeft een vakantiegevoel, een gevoel van vrijheid. Hier is ruimte, in alle opzichten. En tijd bestaat even niet.

Misschien heb je bepaalde wensen of spelen er problemen. Of misschien weet je het niet precies maar weet je wel dat je 'nu toch maar eens een keer hulp moet vragen'. Ik zal je dan helpen om het voor jezelf duidelijk te krijgen wat je probleem, wens of verlangen is en waar dit 'deep down' mee te maken heeft.

Jij bent niet standaard

Er is bij Sessies aan Zee geen standaard aanpak, want jij bent ook niet standaard. Ik luister met al mijn zintuigen, lees tussen de regels en pik veel op, ook op lagen van (onderdrukte) emoties, dissociatie, verbinding, lichaamssensaties, zintuigen, (reflexmatig) gedrag en expressie.

Dit ‘vertaal’ ik voor je en dat blijkt altijd de ingang om verder te gaan. In jouw sessies mag alles er zijn; tot en met je grootste schaamte of geheimen. Hier is het veilig. Maar: alles hóéft er niet te zijn, want jij bepaalt. Ik oordeel niet en jij hebt alle ruimte om te praten, te doen, te zwijgen, te reageren, te zijn.

Het echte luisteren

Mijn benadering is een mix van verschillende methodieken waarvoor ik opgeleid en in getraind ben of waarin ik me heb verdiept. Niet ‘boxy’ dus. Het echte luisteren en het kijken wat mijn ‘vertaling’ met je doet, geeft mij veel informatie en zo komen we samen tot de aanpak die voor jou goed voelt. Ik zal je nooit dwingen; jij bent en blijft ‘in control’. Ik vind het fijn om bij je te zijn.

Waar jij aan toe bent

Dit geeft vertrouwen: we doen wat voor jou het meest helpend is én op dat moment aan toe bent. You can’t push a river. Het is jouw persoonlijke mix waarbij ik de mogelijkheid heb om een of meerdere technieken in te zetten. Zoals crea(c)tiviteit, lichaamswerk (bv. traumaheling, somatic experience, emotional freedom techniques (EFT), cranio-sacraal, sensori-motor psychotherapie), systemisch werk, internal family systems therapy (IFS), self-connection, holistic awareness.

Vertrouwen in jou

Dit hierboven lijken voor je misschien grote en misschien ook onbekende woorden. Maar kan je geruststellen: daar merk je verder niets van. Want dit is er ook in elke sessie: lichtheid, gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen, oordeelloosheid, integriteit, diepgang, creativiteit, humor, verbinding, objectiviteit, warmte, gezonde nieuwsgierigheid. En vóór alles: volledig vertrouwen in jou, want ik weet dat je het kunt.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-06-07

Vakantieperiode Sessies aan Zee

Ik ben er straks vier weken tussenuit. Neem gerust contact op om alvast je sessie(s) te plannen vóór 10 juli of vanaf 9 augustus.

Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...