Workshops & Trainingen

De workshops en trainingen van Sessies aan Zee zijn misschien wel de meest praktische manier om jezelf op een verrassende manier te ont-moeten en jouw 'dieper liggende 'lagen' op inspirerende wijze te onderzoeken.

Op dit moment kun je hier uit kiezen:

- Zachter naar Jezelf: verhelderende weekendworkshop over Internal Family Systems en lichaamswerk met een vleugje creatieve expressie.

- Nog zachter naar Jezelf: verdiepende weekendworkshop van Zachter naar Jezelf.

- Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties: weekendworkshop over (je) gehechtheidsstijlen om je meer inzicht en rust te geven in de relatie met jezelf, je eventuele partner en/of kinderen, en andere mensen.

- Traumapreventie bij baby's en kindjes: eendaagse info-workshop over wat deze kleintjes zonder woorden communiceren, over wat ze echt willen en nodig hebben, en natuurlijk... hoe jij optimaal op ze kunt afstemmen zodat je ze werkelijk kunt ontmoeten.

Alle data van de workshops en trainingen vind je in de agenda.

Voor organisaties (met name zorg, welzijn, onderwijs, kinderopvang) ontwikkel ik (team-)workshops, ouderworkshops, info-avonden en trainingen op basis van de vraag of behoefte van de opdrachtgever. In overleg wordt de inhoud bepaald om deze het best te laten aansluiten op wat speelt en nodig is in het team / de organisatie / bij ouders. Mail of app me als je hierover meer wilt weten: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.