Workshops & Trainingen

Ik geef in Zurich o.a. de achtdaagse training Self-Connection aan Zee, Self-Empowerment en de tweedaagse workshops Zachter naar jezelf, Liever Creatiever en Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties. Laatstgenoemde workshop geeft je meer inzicht en rust in de relatie met jezelf en anderen, niet in de laatste plaats met je partner en/of kinderen.

Nieuw in 2022 zijn de Zachter naar Jezelf-Themadagen. Om de zes weken op een vrijdag komt een thema aan bod in een mix van theorie, ervaringsoefeningen, nabespreken. Er zijn 7 themadagen en voor alle geldt: open inschrijving en geen voorkennis vereist. De eerste zes personen die zich voor alle 7 dagen inschrijven geef ik exclusief en gratis de 8e themadag 'Liever Creatiever: hoe boor je je eigen spirituele creativiteit (weer) aan'.

Self-Connection aan Zee is inmiddels gestart. Begin februari 2022 start Self-Empowerment. De training is 8x een vaste dag in de week, telkens met drie weken ertussen. Je kunt kiezen om de training op vrijdagen te volgen of op zaterdagen, het is maar net welke dag voor jou het handigst is. Klik hier voor meer info..

Voor organisaties (met name zorg, welzijn, onderwijs, kinderopvang) ontwikkel ik (team-)workshops en trainingen op basis van de vraag of behoefte van de opdrachtgever. In overleg wordt de inhoud bepaald om deze het best te laten aansluiten op wat speelt in het team / de organisatie en wat er nodig is.

Samen met Andrea Wandel geef ik (op locatie en via Zoom) diverse trainingen en workshops. Mail of app me als je hierover meer wilt weten: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-11-05

Agenda Sessies aan Zee

Alle data (tot dusver) van themadagen, workshops en trainingen onder elkaar. De agenda wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data.

Geplaatst op 2021-11-22

Training Self-Empowerment (start vr 18 feb & za 19 feb)

Een achtdaagse training voor meer connectie en interne veerkacht : kies uit 8x een vrijdag of zaterdag, eens in de drie weken.

Geplaatst op 2021-09-08

Nieuw: Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (5+6 feb '22)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.