Workshops & Trainingen

De workshops en trainingen van Sessies aan Zee zijn misschien wel de meest praktische m,anier of veilig jezelf ont-moeten en jouw dieper liggende te onderzoeken. Ik geef in Zurich o.a. de achtdaagse training Ontmoet je ZELF de weekendworkshops Zachter naar jezelf over Internal Family Systems, Liever Creatiever (losmaken van je natuurlijke creativiteit) en Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties. Laatstgenoemde workshop geeft je meer inzicht en rust in de relatie met jezelf en anderen, niet in de laatste plaats met je partner en/of kinderen. Af en toe zijn er ook eendaagse info-workshops, bijvoorbeeld over de Polyvagaal-theorie van Stephen Porges en over de Geheimtaal van baby's en kindjes. Alle data vind je in de agenda.

Voor organisaties (met name zorg, welzijn, onderwijs, kinderopvang) ontwikkel ik (team-)workshops, ouderworkshops en trainingen op basis van de vraag of behoefte van de opdrachtgever. In overleg wordt de inhoud bepaald om deze het best te laten aansluiten op wat speelt en nodig is in het team / de organisatie / bij ouders. Mail of app me als je hierover meer wilt weten: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (14 + 15 okt '23 | 9 + 10 dec '23)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (25 + 26 nov '23)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.

Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes (vr 10 nov '23)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting