Workshops & Trainingen

Dit jaar geef ik o.a. geef de achtdaagse training Self-Connection aan Zee en de tweedaagse workshops Zachter naar jezelf en Liever Creatiever. Daarnaast ben ik momenteel de workshop rondom gehechtheid, identiteit en spiritualiteit aan het voorbereiden. Het wordt een kennismaking over hechtingspatronen met tal van oefeningen en handvatten om meer rust te krijgen in de relatie met jezelf en anderen, bijvoorbeeld je partner en/of kinderen.

Self-Connection aan Zee start na de zomer hier in Zurich aan de Waddenzee. De training is 8x een vaste dag in de week, telkens met drie weken ertussen. Je kunt kiezen om de training op vrijdagen te volgen of op zaterdagen, het is maar net welke dag voor jou het handigst is. Klik hier voor meer info..

Voor organisaties maak ik (team)workshops en trainingen op basis van de vraag of behoefte van de opdrachtgever. In overleg wordt de inhoud bepaald om deze het best te laten aansluiten op wat speelt in het team / de organisatie en wat er nodig is.

Zachter naar jezelf  is een liefdevolle verkenning van en ontmoeting met je persoonlijke beschermingsmechanismen en survival-strategieën. De workshop is gebaseerd op de methodiek Internal Family Systems van Richard C. Schwarz. Liever Creatiever gaat over het ontmoeten en doorbreken van blokkades in je natuurlijke creativiteit.

Samen met mijn partner Andrea Wandel geef ik in Nederland en België (op locatie en via Zoom) diverse trainingen en workshops. Mail of app me als je hierover meer wilt weten: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-06-07

Vakantieperiode Sessies aan Zee

Ik ben er straks vier weken tussenuit. Neem gerust contact op om alvast je sessie(s) te plannen vóór 10 juli of vanaf 9 augustus.

Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...