Workshops & Trainingen

Ik geef in Zurich o.a. de achtdaagse training Self-Connection aan Zee en de tweedaagse workshops Zachter naar jezelf en Liever Creatiever en Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties. Deze workshop geeft je meer inzicht en rust in de relatie met jezelf en anderen, niet in de laatste plaats met je partner en/of kinderen.

Self-Connection aan Zee is inmiddels gestart, hier in Zurich aan de Waddenzee. Nieuwe data volgen. De training is 8x een vaste dag in de week, telkens met drie weken ertussen. Je kunt kiezen om de training op vrijdagen te volgen of op zaterdagen, het is maar net welke dag voor jou het handigst is. Klik hier voor meer info..

Voor organisaties (met name zorggeraleteerd en onderwijs) ontwikkel ik (team-)workshops en trainingen op basis van de vraag of behoefte van de opdrachtgever. In overleg wordt de inhoud bepaald om deze het best te laten aansluiten op wat speelt in het team / de organisatie en wat er nodig is.

Zachter naar jezelf  is een liefdevolle verkenning van en ontmoeting met je persoonlijke beschermingsmechanismen en survival-strategieën. De workshop is gebaseerd op de methodiek Internal Family Systems van Richard C. Schwarz. Liever Creatiever gaat over het ontmoeten van je blokkades in je natuurlijke creativiteit en hoe je liefdevol met deze blokkades 'in gesprek' kunt gaan om ze te transformeren in plezier, vrijheid en creativiteit.

Samen met Andrea Wandel geef ik in Nederland en België (op locatie en via Zoom) diverse trainingen en workshops. Mail of app me als je hierover meer wilt weten: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-09-08

Nieuw: Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (18+19 dec)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.

Geplaatst op 2021-08-25

De lat: er overheen of er aan onderdoor...

Wie continu de lat (te) hoog legt, gaat er vroeg of laat aan onderdoor

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...