Workshops & Trainingen

Ik geef in Zurich o.a. de achtdaagse training Reis naar je ZELF en de tweedaagse workshops Zachter naar jezelf, Liever Creatiever en Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties. Laatstgenoemde workshop geeft je meer inzicht en rust in de relatie met jezelf en anderen, niet in de laatste plaats met je partner en/of kinderen.

September 2022 start Reis naar je ZELF. De training is 8x een vrijdag of zaterdag, telkens met drie weken ertussen. Je kunt kiezen om de training op vrijdagen te volgen of op zaterdagen, wat voor jou maar het handigst is.

Voor organisaties (met name zorg, welzijn, onderwijs, kinderopvang) ontwikkel ik (team-)workshops, ouderworkshops en trainingen op basis van de vraag of behoefte van de opdrachtgever. In overleg wordt de inhoud bepaald om deze het best te laten aansluiten op wat speelt in het team / de organisatie / bij ouders en wat er nodig is. Mail of app me als je hierover meer wilt weten: welkom@sessiesaanzee.nl / +31 (0) 6 45 11 63 06

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-11-22

Training Reis naar je ZELF (start vr 23 + za 24 september 2022)

Achtdaagse training voor meer connectie, veerkacht en levensvreugde: kies uit 8x een vrijdag of zaterdag, eens in de drie weken.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (3 + 4 september '22)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Weekendworkshop rondom Internal Family Systems (10 + 11 september '22)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je beschermers en jonge gekwetste delen.