Gratis webinar IFS en lichaamswerk

Inmiddels heb ik het gratis webinars IFS en Lichaamswerk zes keer gegeven. Op dit moment kies ik ervoor om het hier vooralsnog bij te laten. En mogelijk komen er nieuwe gratis webinars over andere onderwerpen. Als dat zo is, dan lees je het in de agenda.

Op deze avond (Zoom meeting) krijg je een introductie in de methodiek Internal Family Systems (IFS), niet te verwarren met systemisch werken. Ik hou van uitstapjes naar andere benaderingswijzen waar deze elkaar versterken. In dit webinar leg ik de link met  lichaamsgericht werken. Natuurlijk is er ruimte om je vragen te stellen.

Het webinar start exact om 19.30 uur. Fijn dus als je 5 minuten eerder inlogt, omdat het in de praktijk bij veel mensen ook tijd kost voordat beeld en geluid naar wens zijn. Ben je bekend met Zoom? Mooi! Niet bekend met Zoom?  Dan is het handig als je even googelt om te kijken hoe makkelijk het werkt. Als je het (gratis) downloadt op je telefoon, laptop of tablet, gaat het nog makkelijker.

Deelnemen aan dit gratis webinar? Meld je hier aan en schrijf erbij om welke datum het gaat.

Ben je benieuwd naar de geheel verzorgde IFS-weekendworkshop Zachter naar Jezelf? Dan vind je hier meer info, actuele data en de link om je aan te melden. Aardigheidje: ik geef iedereen 30 euro korting die aanwezig is bij het gratis webinar en zich uiterlijk de zondag na het webinar aanmeldt voor Zachter naar Jezelf  of voor de weekendworkshop Gehechtheid, Afhankelijkheid, Autonomie en Relaties, de workshop rondom het ontstaan van (on)veilige hechting en je eigen gehechtheidsgeschiedenis.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.