Groot geheim. Niet verder vertellen…

Ieder mens heeft z’n eigen geheimen. Gelukkig maar. Want een persoonlijk geheim geeft veiligheid. En ieder mens heeft recht op veiligheid, ook als hiervoor geheimen nodig zijn. Zo’n geheim is de plek waar je naartoe kunt gaan en jezelf kunt zijn met je schaduw. Een black box, waar alleen jij toegang tot hebt en verder niemand bij kan.

Een persoonlijk geheim kan veel energie geven. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om iets te kunnen bereiken. Of: om überhaupt te kunnen dealen met lastige dingen in je dagelijks leven. Een geheim kan van alles zijn: een verslaving, een geheime relatie, fantasieën, een dubbelleven, zakelijke troubles.

Het dubbele is dat ditzelfde geheim meestal niet alleen energie geeft maar ook energie kost. Vaak doordat er schaamte omheen hangt. Een stem in jou zegt bijvoorbeeld hoe slecht of waardeloos of laf je bent met je geheim. Zoiets vreet energie en kan je letterlijk slopen. Maar als het geheim zou uitkomen, dan breekt de hel los denk je. Dus houd je je geheim geheim.

Geloof het of niet: je kunt ruimte geven aan je geheim zonder dat geheim te hoeven delen. Ik begeleid ook mensen die een groot geheim met zich meedragen en hier echt onder lijden. In hun sessies blijft het geheim veilig, ik hoef het niet te weten.

Zonder mij hun ‘dark secret’ te vertellen, werken we op een ‘diepere laag’, waardoor het leven voor henzelf veel lichter en draaglijker gaat worden. Soms ‘lost’ het geheim zelfs op. Het transformeert dan het tot iets wat daarna alleen nog maar energie geeft.

Misschien denk je, ja maar mijn geheim is wel heel groot, dat gaat nooit lukken. Ik ga je niet van het tegendeel overtuigen. De enige manier om erachter te komen dat dit ook voor jou en je geheim mogelijk is, is door het hier te ervaren in een sessie. Als dat mag van jouw geheim… Zoek gerust contact als je meer wilt weten, voordat je gaat kiezen voor een sessie.

[Thank you Sepehr for allowing me to use your photo]

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-04-08

Turn and face the strange. De kracht van lichaamsgerichte therapie.

Als er te veel in je leven speelt voor één persoon om mee te dealen dan is lichaamswerk het licht aan het einde van de tunnel.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...