Groot geheim. Niet verder vertellen…

Ieder mens heeft z’n eigen geheimen. Gelukkig maar. Want een persoonlijk geheim geeft veiligheid. En ieder mens heeft recht op veiligheid, ook als hiervoor geheimen nodig zijn. Zo’n geheim is de plek waar je naartoe kunt gaan en jezelf kunt zijn met je schaduw. Een black box, waar alleen jij toegang tot hebt en verder niemand bij kan.

Een persoonlijk geheim kan veel energie geven. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om iets te kunnen bereiken. Of: om überhaupt te kunnen dealen met lastige dingen in je dagelijks leven. Een geheim kan van alles zijn: een verslaving, een geheime relatie, fantasieën, een dubbelleven, zakelijke troubles.

Het dubbele is dat ditzelfde geheim meestal niet alleen energie geeft maar ook energie kost. Vaak doordat er schaamte omheen hangt. Een stem in jou zegt bijvoorbeeld hoe slecht of waardeloos of laf je bent met je geheim. Zoiets vreet energie en kan je letterlijk slopen. Maar als het geheim zou uitkomen, dan breekt de hel los denk je. Dus houd je je geheim geheim.

Geloof het of niet: je kunt ruimte geven aan je geheim zonder dat geheim te hoeven delen. Ik begeleid ook mensen die een groot geheim met zich meedragen en hier echt onder lijden. In hun sessies blijft het geheim veilig, ik hoef het niet te weten.

Zonder mij hun ‘dark secret’ te vertellen, werken we op een ‘diepere laag’, waardoor het leven voor henzelf veel lichter en draaglijker gaat worden. Soms ‘lost’ het geheim zelfs op. Het transformeert dan het tot iets wat daarna alleen nog maar energie geeft.

Misschien denk je, ja maar mijn geheim is wel heel groot, dat gaat nooit lukken. Ik ga je niet van het tegendeel overtuigen. De enige manier om erachter te komen dat dit ook voor jou en je geheim mogelijk is, is door het hier te ervaren in een sessie. Als dat mag van jouw geheim… Zoek gerust contact als je meer wilt weten, voordat je gaat kiezen voor een sessie.

[Thank you Sepehr for allowing me to use your photo]

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.