Je krijgt me helemaal

"Vind je het niet vervelend dat deelnemers en cliënten gewoon in jouw huis zijn?”

Die vraag krijg ik geregeld. Nou, nee. Integendeel. Ik heb niets te verbergen en mensen zijn 100% welkom in mijn habitat. Ik heb ook genoeg trainingen gegeven bij tl-licht onder systeemplafonds en, ja dat gaat natuurlijk ook prima, maar ik heb wel zo mijn voorkeur.

In mijn sessies, workshops en trainingen krijgen mensen mij helemaal, mijn SELF en mijn delen. Waar het zich aandient mag er ook eigen pijn zijn. Mijn beschermers weten inmiddels goed dat dit veilig is; ze nemen het niet over. Ik zou niet anders kunnen en ik krijg ook vaak terug van deelnemers en cliënten dat ze dat juist heel fijn vinden.

Dat betekent in de voorbereiding wel veel werk. Wat ik met liefde doe, want ook daarin voel ik: ik kan niet anders. Cliënten een deelnemers zijn welkom mijn eigen thuis, tuin en tuinhuis. Ik bak zelf brood en maak soep of salade voor de lunch, bak voor elke dag iets lekkers voor bij de koffie/thee, en maak lekkere watertjes. De sheets die ik gebruik zijn eigen ontwerp, met eigen illustraties. Een van de fijne cadeautjes van een vermijdende hechtingsstijl; zelf doen.

Het brood is inmiddels gebakken, de soep staat af te koelen, het lekkers voor bij de koffie ruikt goed. Want morgen geef ik weer Zachter naar Jezelf. Dit keer een bijzondere groep met zes partners, drie stellen; ik ben heel benieuwd. Het is trouwens meteen de laatste workshop van dit jaar. Vrijdag 12 januari is er weer een Traumapreventie bij baby's en kindjes en op 27 + 28 januari geef ik de IFS-weekendworkshop Zachter naar Jezelf  weer. Klik op de namen van de workshops als je er meteen meer over wilt lezen. Scheelt je zoeken op m;n site. :-)

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.