Pay-as-you-feel sessies

Af en toe doe ik het en in juli doe ik het weer: dan reserveer ik elke week tijd voor een pay-as-you-feel sessie. Dit is een sessie van 1-1,25 uur (via Zoom of hier in Zurich aan de Waddenzee) waarbij je daarna zelf bepaalt wat je betaalt. Dat hoef je trouwens niet meteen te beslissen, je mag er best een paar dagen over nadenken.

Ik bied dit aan mensen aan die toe zijn aan persoonlijke coaching en nog wat aarzelen. Bijvoorbeeld omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten, omdat ze het spannend vinden of omdat ze mij nog niet kennen. Het is dus niet voor mensen die al bekend zijn met sessies, workshops of trainingen bij Sessies aan Zee.

Iedereen heeft zo z’n eigen redenen om voor sessies te gaan. Maar alle mensen die hier komen, hebben ten minste twee dingen met elkaar gemeen. Eén: ze willen dat hun leven wat makkelijker gaat. Twee: ze gaan meer grip op hun leven ervaren, zodra ze de taal van hun lichaam echt leren te verstaan en hier naar te luisteren. En die taal is een andere taal dan de taal die je denkt of spreekt.

Trouwens, er is nog een derde punt wat me opvalt: veel cliënten die hier echt stappen maken, kwamen niet verder bij hun psycholoog of de ggz en/of hebben al het reguiliere al gehad.

Een pay-as-you-feel sessie reserveren voor in juli kan vanaf nu. Geef je hier op en vermeld erbij: 'Pay-as-you-feel sessie juli', dan kijken we naar een moment die in jouw en mijn agenda past.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.