Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Update 17 augustus: beide trainingen zitten vol. Check de site af en toe voor nieuwe data of laat me weten dat ik je op de hoogte houd!

Misschien ken je Self-Connection van de training die Andrea Wandel en ik gaven in Limmen. Die training wordt daar niet meer door ons gegeven. Maar: hier in Zurich aan de Waddenzee geef ik de training als 8-daagse: 8x een vaste dag in de week, eens in de drie weken. Er is een vrijdag-groep en een zaterdag-groep, zodat het voor je agenda vermoedelijk goed te doen is.

 

Dit is het niet

Self-Connection heeft niets te maken met emotioneel drama, zweverig gedoe, iets doorbreken, herbeleven van trauma, helingintenties of het zoeken naar oorzaken van iets. Het is ook niet iets 'NLP-achtigs' of iets als systemisch werken.

Dit is het wel

Self-Connection is dus alles behalve zweverig. Self-Connection gaat over eerlijkheid, connectie(s), zelfzorg, anders luisteren, niets doen, kwetsbaarheid, hier zijn, grenzen ervaren, grenzen stellen, authenticiteit, plezier, waarheid en werkelijkheid, druk, moeite(loosheid), zelfregulatie, intimiteit, non-reactiviteit, sensitiviteit, begrijpen, aanraken en aangeraakt worden, ritme en tempo, embryo, reflexen, de paradox, stilte, vertrouwen. Je ziet, het lichaam en hoe dit reageert, neemt een belangrijke plaats in de training in.

Deze traning heeft daarom alles te maken met jou, met hoe de wereld ooit tot je kwam en nu tot je komt, met hoe het lichaam werkt, met de rol van fysiologie, het autonome zenuwstelsel en de hersenen, in je doen en laten, met gehechtheid, met intimiteit, met je contact met anderen, met de wereld.

Aan jou de keuze: acht vrijdagen of acht zaterdagen

Self-Connection zit in mij en ik doe niets liever dan coachen en workshops en trainingen geven die (mede) gebaseerd zijn op Self-Connection. Hier in Zurich, pal aan de Waddenzee, geef ik 'Self-Connection aan Zee', in het Nederlands. Acht dagen telkens op een vaste dag in de week, telkens met drie weken ertussen. (Behalve rond kerst en de jaarwisseling, dan zitten er vier weken tussen.)

Ik vind dit wel een passende naam: Self-Connection aan Zee. De golven, de natuur, de elementen, de ruimte van de zee, wijdere perspectieven.... Dat voel je hier en het heeft ook alles te maken met jou, ook als je dat misschien nog niet weet.

Onderwerpen

Er komen tijdens de trainingsdagen diverse onderwerpen aan de orde. Alle zijn zeer helpend om je staande te houden wanneer het leven je op (on-)verwachte momenten kust, pijnigt of anderszins triggert. En als je overweldigd wordt, hoe je je ZELF weer terugvindt. Niet via de mentale weg van interne stemmetjes of door het wegdrukken bij emoties, maar via dat wat het dichtst bij je staat: je lijf. Enkele topics: oriëntatie; resourcing; grenzen; contact en connectie; anders luisteren; gewaarwording; regulatie, autonome zenuwstelsel; mentaal geheugen <> lichaamsgeheugen; ontwikkeling hersenen (van reptiel tot denktank); M.E.C.R.O.B.E.S., flexibiliteit, veerkracht en anti-fragiliteit; gehechtheid; trauma; hsp.

Data

Data voor de vrijdag-groep: 27 augustus, 17 september, 8 oktober, 29 oktober, 19 november, 10 december, 7 januari 2022, 28 januari 2022.

Data voor de zaterdag-groep: 28 augustus, 18 september, 9 oktober, 30 oktober, 20 november, 11 december, 8 januari 2022, 29 januari 2022.
 

Inclusief

De dagen mogen in alle opzichten een feestje zijn, vind ik. Daar hoort ook een liefdevolle catering bij. De prijs is daarom inclusief koffie, thee, water, fruit, eigen baksels, heerlijke lunch met zelfgemaakte soep of salade en allerlei verse dingetjes. Daarnaast krijg je pdfjes van het trainingsmateriaal en over sommige onderwerpen nog extra informatie.

Prijs

De prijs van Self-Connection aan Zee is 1560 euro* (oftewel 195 euro per dag)

In overleg vooraf kun je dit bedrag eventueel in delen betalen.

* zakelijk: excl. btw; particulier: incl. btw.

Info, optie nemen en aanmelden

Een optie nemen of aanmelden kan hier. Je komt dan in een algemeen contactformulier. Schrijf er zelf bij voor welke training (en groep) of workshop je je wilt aanmelden dan wel een optie wilt nemen. Een optie heeft in principe een houdbaarheid van drie weken. WIl je eerst meer weten? Je mag me altijd appen of mailen.

 

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.