Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Misschien ken je de naam Self-Connection van de 12-daagse training die Andrea Wandel en ik gaven in Limmen. Mogelijk wilde je deelnemen aan de training en kwam je er achter dat de training daar niet meer door ons wordt gegeven en dat een alternatief je minder aanspreekt. Of, zoals iemand laatst zei: ´Je hebt allerlei soorten chocolademelk en er is maar één Chocomel. Self-Connection, dat zijn Andrea en jij.´
 

Dit is het niet

Self-Connection heeft niets te maken met emotioneel drama, zweverig gedoe, iets doorbreken, herbeleven van trauma, helingintenties of het zoeken naar oorzaken van iets. Het is ook niet iets 'NLP-achtigs' of iets als systemisch werken.

Dit is het wel

Self-Connection is dus alles behalve zweverig. Self-Connection gaat over eerlijkheid, connectie(s), zelfzorg, anders luisteren, niets doen, kwetsbaarheid, hier zijn, grenzen ervaren, grenzen stellen, authenticiteit, plezier, waarheid en werkelijkheid, druk, moeite(loosheid), zelfregulatie, intimiteit, non-reactiviteit, sensitiviteit, bergrijpen, aanraken en aangeraakt worden, ritme en tempo, embryo, reflexen, de paradox, stilte, vertrouwen. Je ziet, het lichaam en hoe dit reageert neemt een belangrijke plaats in de training in.

Deze traning heeft daarom alles te maken met jou, met hoe de wereld ooit tot je kwam en nu tot je komt, met hoe het lichaam werkt, met de rol van fysiologie, het autonome zenuwstelsel en de hersenen, in je doen en laten, met gehechtheid.

Aan jou de keuze: acht vrijdagen of acht zaterdagen

Self-Connection zit in mij en ik doe niets liever dan coachen en workshops en trainingen geven die (mede) gebaseerd zijn op Self-Connection. Hier in Zurich, pal aan de Waddenzee, geef ik een´Best of...´van Self-Connection. Acht dagen telkens op een vaste dag in de week, telkens met drie weken ertussen, behalve rond kerst en de jaarwisseling, dan zitten er vier weken tussen. Er is een vrijdag-groep en een zaterdag-groep, dus de kans is groot dat het in je agenda past.

Ik vind dit wel een passende naam: Self-Connection aan Zee. De golven, de natuur, de elementen, de ruimte van de zee, wijdere perspectieven.... het heeft alles te maken met jou, ook als je dat misschien nog niet weet.

Onderwerpen

Er komen tijdens de trainingsdagen diverse onderwerpen aan de orde. Alle zijn zeer helpend om je staande te houden wanneer het leven je op (on-)verwachte momenten kust, pijnigt of anderszins triggert. En als je overweldigd wordt, hoe je je ZELF weer terugvindt. Niet via de mentale weg van interne stemmetjes of door het wegdrukken bij emoties, maar via dat wat het dichtst bij je staat: je lijf. Enkele topics: oriëntatie; resourcing; grenzen; contact en connectie; anders luisteren; gewaarwording; autonome zenuwstelsel; geheugen en ontwikkeling hersenen; flexibiliteit, veerkracht en anti-fragiliteit; gehechtheid; trauma; hsp.

Data

Data voor de vrijdag-groep: 27 augustus, 17 september, 8 oktober, 29 oktober, 19 november, 10 december, 6 januari 2022, 27 januari 2022.

Data voor de zaterdag-groep: 28 agustus, 18 september, 9 oktober, 30oktober, 20 november, 11 december, 7 januari 2022, 28 januari 2022.
 

Inclusief

De dagen mogen in alle opzichten een feestje zijn, vind ik. Daar hoort ook een liefdevolle catering bij. De prijs is daarom inclusief koffie, thee, water, fruit, eigen baksels, heerlijke lunch met zelfgemaakte soep of salade en allerlei verse dingetjes. Daarnaast krijg je pdfjes van het trainingsmateriaal en over sommige onderwerpen nog extra informatie.

Prijs

Vroegboekprijs t/m 30 juni 2021: 1360 euro (dit komt neer op 170 euro per dag)

Normale prijs vanaf 1juli 2021: 1560 euro (oftewel 195 euro per dag)

In overleg vooraf kun je dit bedrag eventueel in delen betalen.

Optie nemen en aanmelden

Een optie nemen of aanmelden kan hier. Je komt dan in een algemeen contactformulier. Schrijf er zelf bij voor welke trainig of workshop je je wilt aanmelden dan wel een optie wilt nemen. Een optie heeft in principe een houdbaarheid van drie weken.

 

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-05-11

Wat het lichaam vertelt. Over creatieve expressie in sessies.

Creatieve expressie is een ingang voor een sessie, omdat het lichaam via (bv.) tekeningen mij vertelt wat aandacht nodig heeft.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...