Zie me zoals ik ben (en niet wie ik soms laat zien.) Een cursist over 'Zachter naar jezelf'.

Bovenstaande tekening kreeg ik van een deelnemer aan de IFS-Workshop 'Zachter naar jezelf'. Ik vind het prachtig en het raakt me diep.

“Laatst maakte ik dit portret in photoshop en een week later kwam ik in contact met jou, Klaas. Ik vond het fijn dat je naar mij kwam omdat ik liever niet autorijd als ik de weg nog niet ken.

Ik vertelde je over de chaos die ik voel in mijn hoofd. Jij vertelde over allerlei delen in ons en je liet het me ook zien op ene grappige manier. Je haalde de vieze sigaretpeuken uit mijn asbak, legde ze op mijn tafel en begon te vertellen over beschermers. Je trok je er niks aan van dat het vieze peuken waren, je had gewoon snel iets nodig om het me uit te leggen en toevallig stond er een asbak naast je.

Onze ontmoeting moest zo zijn. Inmiddels heb ik de workshop Zachter naar jezelf gedaan, ondanks dat ik er altijd tegenop zie om in een groep te zijn. Het weekend heeft me veel duidelijk gemaakt over wat er in mijn hoofd en lichaam gebeurt en ik heb ook lieve mensen ontmoet.

Mijn photoshop-tekening zegt me nu nog veel meer over mijn beschermers, hoe die kijken naar de wereld en over wie ik echt ben maar wat bijna niemand wil zien. Ik heb ‘m nog een keer gemaakt op papier. En jij mag ‘m hebben. Omdat jij me wél ziet zoals ik ben.”

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.