Claas F.

Bij de start van mijn bedrijf zocht ik mijn kerncompetenties die ik mijn toekomstige ‘opdrachtgevers’ aan zou bieden. Het bleef ‘breed’, algemeen. Ik kon niet duidelijk maken wat mijn kern was, bleef ‘rondjes lopen’ in en met mijn gedachten. Toen heb ik bij Klaas aangeklopt: ‘Klaas, ik wil voelen wat bij mij past, ik wil voelen wie ik ben’.

Door coaching heeft Klaas op zijn geheel eigen wijze mij bij mijn kern gebracht. Hij voelt scherp aan wat uit mijn ‘kern’ komt en wat uit mijn hoofd. Benoemt dit. Neemt geen genoegen met ‘ongeveer’ of ‘een beetje’. Daarbij daagt hij me uit om nog een stapje dichter bij mezelf te komen. Verrassende vragen, creatieve interventies. Klaas legt connectie met dieperliggende lagen, daar waar je ‘ware ik’ te vinden is. Ik heb ervoor gekozen om drie keer een hele dag coaching te doen en dat zorgde ervoor dat het proces verder en dieper kon gaan en ik connectie kon maken met dieperliggende lagen, daar waar mijn 'ware ik' te vinden is.

Nu ben ik in staat om veel meer op mijn gevoel (mijn kern) te varen, naast wat ik zie en weet. Deze connectie geeft mij rust en richting, vooral in roerige tijden. Mijn bedrijf is inmiddels gestart en het loopt goed en ik kan in het contact met mijn opdrachtgevers zijn zoals ik echt ben.

Claas F.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.