Marieke S.

Een tijdje geleden kwam ik bij Klaas, om samen te kijken naar iets wat zich voordeed in mijn leven. Iets wat mij leek te beperken in mijn ontwikkeling. Klaas nam me op een prettige manier mee in een trance; rustig, zijn energie op gepaste afstand en toch aanwezig. Hij stelde me tijdens deze trance een aantal vragen, zodat een moment in mijn leven naar voren kwam, dat linkte aan dat waar ik naar wilde kijken. Ik kreeg ruimte om mijn eigen tempo aan te geven, nog even bij dat moment te willen blijven of een volgende 'stap' te zetten. Klaas was er, aan de zijlijn. Ik voelde me veilig om in deze trance te zijn, wetende dat hij er was en me begeleidde.

Na het trancemoment heeft Klaas me staande een oefening met papier en krijt laten doen. Het was een goed gevoel om de ervaring die ik in de trance had opgedaan, om te zetten in een uiting op papier, mijn lichaam uiting laten geven aan het moment dat ik in trance had ervaren. Wat mij duidelijk werd in de sessie: ik heb een beweging te maken in mijn leven, een andere dan die ik van kinds af aan gewend ben te maken. Klaas begeleidde me in het maken van een beweging die mij herinnert aan dat wat ik heb te doen en deed een suggestie om deze beweging nog sterker neer te zetten, een beweging met een vuurelement. Dit heb ik gedaan, samen, buiten. Een foto herinnert me aan deze heldere sessie.

Dat waar ik naar wilde kijken, heb ik gezien, kunnen voelen. Het ontvouwde zich tijdens de sessie zo logisch, zo organisch, zo precies waar het om draait. Organisch kan een dergelijke sessie in mijn ogen alleen zijn wanneer er een veilige en uitnodigende omgeving is gecreëerd. En deze omgeving heeft Klaas voor mij weten te creëren.

Marieke S. (***** Google-review)

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.