Marieke S.

Een tijdje geleden kwam ik bij Klaas, om samen te kijken naar iets wat zich voordeed in mijn leven. Iets wat mij leek te beperken in mijn ontwikkeling. Klaas nam me op een prettige manier mee in een trance; rustig, zijn energie op gepaste afstand en toch aanwezig. Hij stelde me tijdens deze trance een aantal vragen, zodat een moment in mijn leven naar voren kwam, dat linkte aan dat waar ik naar wilde kijken. Ik kreeg ruimte om mijn eigen tempo aan te geven, nog even bij dat moment te willen blijven of een volgende 'stap' te zetten. Klaas was er, aan de zijlijn. Ik voelde me veilig om in deze trance te zijn, wetende dat hij er was en me begeleidde.

Na het trancemoment heeft Klaas me staande een oefening met papier en krijt laten doen. Het was een goed gevoel om de ervaring die ik in de trance had opgedaan, om te zetten in een uiting op papier, mijn lichaam uiting laten geven aan het moment dat ik in trance had ervaren. Wat mij duidelijk werd in de sessie: ik heb een beweging te maken in mijn leven, een andere dan die ik van kinds af aan gewend ben te maken. Klaas begeleidde me in het maken van een beweging die mij herinnert aan dat wat ik heb te doen en deed een suggestie om deze beweging nog sterker neer te zetten, een beweging met een vuurelement. Dit heb ik gedaan, samen, buiten. Een foto herinnert me aan deze heldere sessie.

Dat waar ik naar wilde kijken, heb ik gezien, kunnen voelen. Het ontvouwde zich tijdens de sessie zo logisch, zo organisch, zo precies waar het om draait. Organisch kan een dergelijke sessie in mijn ogen alleen zijn wanneer er een veilige en uitnodigende omgeving is gecreëerd. En deze omgeving heeft Klaas voor mij weten te creëren.

Marieke S.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-05-11

Wat het lichaam vertelt. Over creatieve expressie in sessies.

Creatieve expressie is een ingang voor een sessie, omdat het lichaam via (bv.) tekeningen mij vertelt wat aandacht nodig heeft.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...