Jordy H.

Er zijn veel mooie dingen te vertellen over Klaas maar de woorden die wij als mensen gebruiken in onze taal kunnen niet vertellen hoe fijn en bijzonder die sessies met hem zijn. Klaas kijkt niet naar de zogenaamde stempels die gegeven worden zoals ADHD of ASS, hij kijkt naar wie jij als persoon bent en wat jou kan helpen. Hij is oprecht en eerlijk, hij neemt de tijd voor je om over een bepaald onderwerp te praten wat op dat moment belangrijk is. Zijn uitleg is duidelijk en makkelijk te volgen en de oefeningen die ik met hem doe zijn simpel om te begrijpen, af en toe moeilijk om onder de knie te krijgen maar het resultaat is geweldig. De connectie die ik met Klaas voel ervaar ik als heel bijzonder en dat zorgde ervoor dat ik mij comfortabel voelde om overal over te kunnen praten en dat ik zeker wist dat ik begrepen zou worden. Klaas is een geweldige man waar ik veel van heb geleerd en nog veel meer van kan leren wat mij gaat helpen in mijn eigen leven.

Jordy H.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-05-11

Wat het lichaam vertelt. Over creatieve expressie in sessies.

Creatieve expressie is een ingang voor een sessie, omdat het lichaam via (bv.) tekeningen mij vertelt wat aandacht nodig heeft.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...