Jordy H.

Er zijn veel mooie dingen te vertellen over Klaas maar de woorden die wij als mensen gebruiken in onze taal kunnen niet vertellen hoe fijn en bijzonder die sessies met hem zijn. Klaas kijkt niet naar de zogenaamde stempels die gegeven worden zoals ADHD of ASS, hij kijkt naar wie jij als persoon bent en wat jou kan helpen. Hij is oprecht en eerlijk, hij neemt de tijd voor je om over een bepaald onderwerp te praten wat op dat moment belangrijk is. Zijn uitleg is duidelijk en makkelijk te volgen en de oefeningen die ik met hem doe zijn simpel om te begrijpen, af en toe moeilijk om onder de knie te krijgen maar het resultaat is geweldig. De connectie die ik met Klaas voel ervaar ik als heel bijzonder en dat zorgde ervoor dat ik mij comfortabel voelde om overal over te kunnen praten en dat ik zeker wist dat ik begrepen zou worden. Klaas is een geweldige man waar ik veel van heb geleerd en nog veel meer van kan leren wat mij gaat helpen in mijn eigen leven.

Jordy H.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (14 + 15 okt '23 | 9 + 10 dec '23)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (25 + 26 nov '23)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.

Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes (vr 10 nov '23)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting