Maartje H.

Veiligheid, afstand en nabijheid.

Ik had nooit gedacht dat ik bij een mannelijke coach/trainer zo goed kon oefenen op de gebieden die voor mij als vrouw zo gevoelig liggen. Bij Klaas kan dat! Interne grens, externe grens, veiligheid, onveiligheid, mooie en voor mij duidelijke begrippen, die ik met mijn hoofd, intellect al vaak binnenste buiten heb gekeerd en onderzocht. Het in een veilige setting ervaren, aan den lijve, zodat er daadwerkelijk bij mij een ander perspectief geopend is, is waar de kracht ligt van Klaas als coach. 

Ik ben geraakt door zijn respect voor dat wat er is, het erkennen van mijn overlevingsmechanismen en rustig aan, in mijn tempo oefenen van het aangeven van grenzen en dat wat ik graag wil. 

Het bijzondere aan Klaas is dat hij een gevoeligheid heeft ontwikkeld en een groot arsenaal van interventies die hij goed en effectief inzet in de sessies. Ik ben dankbaar dat ik met een man dit zo heb kunnen oefenen en heb vertrouwen dat ik dit nu goed kan inzetten in mijn relaties met mannen. 

Maartje H.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes (vr 12 jan '24)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (16 + 17 maart '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (10 + 11 feb '24)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.