Maartje H.

Veiligheid, afstand en nabijheid.

Ik had nooit gedacht dat ik bij een mannelijke coach/trainer zo goed kon oefenen op de gebieden die voor mij als vrouw zo gevoelig liggen. Bij Klaas kan dat! Interne grens, externe grens, veiligheid, onveiligheid, mooie en voor mij duidelijke begrippen, die ik met mijn hoofd, intellect al vaak binnenste buiten heb gekeerd en onderzocht. Het in een veilige setting ervaren, aan den lijve, zodat er daadwerkelijk bij mij een ander perspectief geopend is, is waar de kracht ligt van Klaas als coach. 

Ik ben geraakt door zijn respect voor dat wat er is, het erkennen van mijn overlevingsmechanismen en rustig aan, in mijn tempo oefenen van het aangeven van grenzen en dat wat ik graag wil. 

Het bijzondere aan Klaas is dat hij een gevoeligheid heeft ontwikkeld en een groot arsenaal van interventies die hij goed en effectief inzet in de sessies. Ik ben dankbaar dat ik met een man dit zo heb kunnen oefenen en heb vertrouwen dat ik dit nu goed kan inzetten in mijn relaties met mannen. 

 

Maartje H.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Je kunt kiezen uit vier sessies: - enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ uur - volle dag...

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Voor een sessie via Zoom krijg je tijdig een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip inlogt op Zoom. Ben je...

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

In Nederland, België en Duitsland geef ik via organizers samen met mijn partner Andrea Wandel diverse trainingen.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

In het kort? Een einde maken aan de strijd tussen hoofd, lijf, hart en ziel. Symptomen zoals stress, overbelast, burn-out, energielek, hoofdpijn, pijnlijke rug of schouders, continue spanning, futloosheid, blokkades of gevangen voelen, piekeren, keuzestress, onderdrukte verlangens, schaamte, te hoge verwachtingen, weerstand, chaos in je kop, relatieproblemen, (faal)angst staan zelden los van elkaar.

Lees meer
Geplaatst op 2020-10-16

Heb je een laatste zetje nodig? Pay as you feel

Elke week 1 p.a.y.f.-sessie in november: neem een sessie en bepaal daarna je zelf wat je wilt betalen. Meld je aan. Vol = vol.

Geplaatst op 2020-10-05

Vrienden worden met je schaduw

Wat is de reden dat we bepaalde delen van onszelf laten zien en andere delen liever wegstoppen...

Geplaatst op 2020-09-05

Healing Your Origin via Zoom 24+25 oktober 2020

UPDATE: VOL. Een ontmoeting voor transformatie door wijsheid en verbinding in een veld voorbij ruimte.