Maartje H.

Veiligheid, afstand en nabijheid.

Ik had nooit gedacht dat ik bij een mannelijke coach/trainer zo goed kon oefenen op de gebieden die voor mij als vrouw zo gevoelig liggen. Bij Klaas kan dat! Interne grens, externe grens, veiligheid, onveiligheid, mooie en voor mij duidelijke begrippen, die ik met mijn hoofd, intellect al vaak binnenste buiten heb gekeerd en onderzocht. Het in een veilige setting ervaren, aan den lijve, zodat er daadwerkelijk bij mij een ander perspectief geopend is, is waar de kracht ligt van Klaas als coach. 

Ik ben geraakt door zijn respect voor dat wat er is, het erkennen van mijn overlevingsmechanismen en rustig aan, in mijn tempo oefenen van het aangeven van grenzen en dat wat ik graag wil. 

Het bijzondere aan Klaas is dat hij een gevoeligheid heeft ontwikkeld en een groot arsenaal van interventies die hij goed en effectief inzet in de sessies. Ik ben dankbaar dat ik met een man dit zo heb kunnen oefenen en heb vertrouwen dat ik dit nu goed kan inzetten in mijn relaties met mannen. 

Maartje H.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-06-30

Zie me zoals ik ben (en niet wie ik soms laat zien.) Een cursist over 'Zachter naar jezelf'.

Achter elk gedrag, hoe vreemd het soms ook lijkt, schuilt een goede bedoeling: de bedoeling om te overleven.

Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...