Menno B.

Ik ken Klaas al heel lang, als creatieve partner bij veel projecten en eigenlijk vooral als vriend. Wat ik zeer bewonderenswaardig vind is hoe Klaas zich de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld, en ook via vele trainingen zijn eigen weg is gegaan en heeft gevonden. Coachen doet hij met hart en ziel, zo merk ik. De regelmatige gesprekken die we samen voeren zijn voor mij een genot. Klaas kan ontzettend goed luisteren, maar voelt vooral ook veel aan. Hij heeft een opmerkelijke radar voor de dingen die niet worden gezegd, maar die er wel zijn. En hij is relaxt. Mensen voelen zich daarmee snel op hun gemak. Ook prettig is zijn vermogen om structuur te brengen. Hoeveel kanten een gesprek ook uit kan gaan; Klaas houdt de verantwoordelijkheid en geeft bijna ongemerkt sturing. Zodat de echte behoefte, het echte verlangen, de echte pijn altijd de ruimte krijgt. Dat kaf en koren kunnen scheiden geeft een relativering, die ik persoonlijk als heel prettig ervaar. Tot slot nog een fijne bijkomstigheid: Klaas van Leggelo is een talenman. Hij weet dus goed te benoemen en helder uit te leggen. In woorden die duidelijk zijn en blijven hangen. Dit alles maakt dat ik Klaas als coach van harte zou durven aan te bevelen.

Menno B.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2022-10-03

De pre-verbale wereld van baby's en kindjes (vr 23 juni '23)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven, de pre-verbale communicatie en de lichaamssignalen van baby’s en kindjes.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (24 + 25 juni 2023)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2023-05-20

NIEUW: Training 'Ontmoet je ZELF' (startdatum vr 22 sept 2023)

Een 8-daagse training rondom IFS, Somatic Experiencing, Polyvagaaltheorie, Gehechtheid, Sensorimotor Therapy, Creatieve Expressie