Menno B.

Ik ken Klaas al heel lang, als creatieve partner bij veel projecten en eigenlijk vooral als vriend. Wat ik zeer bewonderenswaardig vind is hoe Klaas zich de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld, en ook via vele trainingen zijn eigen weg is gegaan en heeft gevonden. Coachen doet hij met hart en ziel, zo merk ik. De regelmatige gesprekken die we samen voeren zijn voor mij een genot. Klaas kan ontzettend goed luisteren, maar voelt vooral ook veel aan. Hij heeft een opmerkelijke radar voor de dingen die niet worden gezegd, maar die er wel zijn. En hij is relaxt. Mensen voelen zich daarmee snel op hun gemak. Ook prettig is zijn vermogen om structuur te brengen. Hoeveel kanten een gesprek ook uit kan gaan; Klaas houdt de verantwoordelijkheid en geeft bijna ongemerkt sturing. Zodat de echte behoefte, het echte verlangen, de echte pijn altijd de ruimte krijgt. Dat kaf en koren kunnen scheiden geeft een relativering, die ik persoonlijk als heel prettig ervaar. Tot slot nog een fijne bijkomstigheid: Klaas van Leggelo is een talenman. Hij weet dus goed te benoemen en helder uit te leggen. In woorden die duidelijk zijn en blijven hangen. Dit alles maakt dat ik Klaas als coach van harte zou durven aan te bevelen.

Menno B.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-05-11

Wat het lichaam vertelt. Over creatieve expressie in sessies.

Creatieve expressie is een ingang voor een sessie, omdat het lichaam via (bv.) tekeningen mij vertelt wat aandacht nodig heeft.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...