Alex D.

Ik heb contact met Klaas gezocht vanwege mijn burn-out. Na een traject van tien lichaamsgeoriënteerde sessies kan ik zeggen: het gaat weer goed met me. Ik werk weer fulltime…. officieel althans. Tussendoor doe ik vaak andere dingen en sta ik geregeld aan de waterkant te genieten van de zon, gewoon in het moment. Daarentegen ben ik ook bewuster in het ruimte geven en nemen.

Uiteraard is de valkuil van te veel doen aanwezig, maar het bewustzijn daaromtrent is veel beter. Ik ben me bewust als een planning vol dreigt te raken en ga dan schrappen en verplaatsen.

Al met al ben ik me dus bewuster van mijn valkuilen en heb het gevoel daar verstandiger en meer vooruitziend mee om te gaan dan voorheen. Dat is in ieder geval een stuk winst die behaald is.

De verhouding met mijn baas is eveneens verbeterd, dwz dat ik me sterker opstel en sneller mijn grenzen kan aangeven. Daar is dus ook winst behaald.

Ik zit weer lekker in mn vel, zie uit naar een zonnige zomer en sta regelmatig stil om te genieten van het leven.

Alex D.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (14 + 15 okt '23 | 9 + 10 dec '23)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (25 + 26 nov '23)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.

Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes (vr 10 nov '23)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting