Alex D.

Ik heb contact met Klaas gezocht vanwege mijn burn-out. Na een traject van tien lichaamsgeoriënteerde sessies kan ik zeggen: het gaat weer goed met me. Ik werk weer fulltime…. officieel althans. Tussendoor doe ik vaak andere dingen en sta ik geregeld aan de waterkant te genieten van de zon, gewoon in het moment. Daarentegen ben ik ook bewuster in het ruimte geven en nemen.

Uiteraard is de valkuil van te veel doen aanwezig, maar het bewustzijn daaromtrent is veel beter. Ik ben me bewust als een planning vol dreigt te raken en ga dan schrappen en verplaatsen.

Al met al ben ik me dus bewuster van mijn valkuilen en heb het gevoel daar verstandiger en meer vooruitziend mee om te gaan dan voorheen. Dat is in ieder geval een stuk winst die behaald is.

De verhouding met mijn baas is eveneens verbeterd, dwz dat ik me sterker opstel en sneller mijn grenzen kan aangeven. Daar is dus ook winst behaald.

Ik zit weer lekker in mn vel, zie uit naar een zonnige zomer en sta regelmatig stil om te genieten van het leven.

Alex D.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-04-08

Turn and face the strange. De kracht van lichaamsgerichte therapie.

Als er te veel in je leven speelt voor één persoon om mee te dealen dan is lichaamswerk het licht aan het einde van de tunnel.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...