Arie H.

Op een gegeven moment weet je het niet meer, in mijn jeugd gepest op school, vader jong overleden terwijl je 9 jaar bent! Altijd onzeker geweest, achteraf omdat ik zelf nooit iets hoefde  te regelen, dat werd voor me (ons kinderen) gedaan.

In 1996 in de “reguliere” zorg terecht gekomen. Medicijnen en praten tot je een ons weegt en dan in maart 2021 het besluit genomen om er maar mee te stoppen terwijl het een wonder mag  heten dat ik dit nog kan schrijven!

Rond die tijd hoorde ik van iemand bij wie ik vrijwilligerswerk doe over “Sessies aan Zee” en heb kontakt op genomen met Klaas en ben achteraf erg blij dat ik dat dan gedaan heb. Ten eerste stelt Klaas je gerust, staat “dichtbij” en luistert geduldig, maar remde mij ook af omdat ik alles wat mij is overkomen in de kortste mogelijke tijd “eruit wilde gooien”. Met oefeningen is het Klaas gelukt om mij dingen te laten begrijpen en hoe de communicatie werkt tussen lichaam en geest. Zal nooit vergeten hoe hij uitleg gaf over het “Reptielenbrein”, een oud stukje hersenen wat als eerste in jou als embryo is ontwikkeld!

Heb training gedaan om te kijken op hoeveel dingen ik me tegelijk kan concentreren, een training om schrik te verwerken, want was bijna door een dak gezakt.  En kreeg ook lichaamsoefeningen om me op een andere, gezonde manier af te reageren bij boosheid waar ik vaak last van heb.

Ik beveel Klaas dan ook graag aan voor sessies, onderga in alle rust hoe dat voelt. Ik wist na een kwartier al, hier wil ik vaker gebruik van maken.

Klaas bedankt en wie weet tot ziens wanneer de blaadjes weer van de bomen vallen.

 

Arie H.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes (vr 12 jan '24)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (16 + 17 maart '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (10 + 11 feb '24)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.