Marit S.

Ik ben Marit zat in mijn examenjaar van de havo toen ik sessies volgde bij Klaas. Ik keek erg op tegen het examen doen. Mijn faalangst zorgde ervoor dat ik erg angstig was, black-outs had tijdens toetsen en over het algemeen erg zenuwachtig was. Ik had al eens een jongerentraining gevolgd bij NTI NLP maar ik zocht iets wat ik makkelijker op mijn situatie kon betrekken. Na contact gehad te hebben met NTI NLP werd er aangeraden om misschien sessies te volgen bij Klaas. Toevallig woonde hij een paar straten verderop. Mijn moeder en ik namen contact met hem op en hij kwam voor een kennismaking bij ons thuis. Het voelde gelijk heel vertrouwd, ik voelde me serieus genomen en op mijn gemak. Vervolgens ben ik om de week naar Klaas toegegaan. Vaak kwam ik er weg met nieuwe inzichten en het gevoel bij hem levenslessen op te doen.

Eén oefening is me erg bijgebleven; ik had aangegeven dat ik, als ik zenuwachtig ben, door kan blijven malen over hetzelfde en daar niet uitkom. Klaas gaf me een vol glas water op dienblad en liet me rondjes lopen door de kamer. Na afloop vroeg hij mij wat ik had gezien van de omgeving. Dit was natuurlijk niets, want ik had de hele tijd gestaard naar het glas water om niet te morsen. Na afloop vertelde Klaas dat dit betrekking had op mijn leven. Ik focuste me zo erg op het gene waar ik zenuwachtig over ben dat ik geen oog heb voor alle andere dingen. Hier herinner ik me nu ook nog wel eens aan en dit helpt me om bewust te zijn van mijn zenuwachtigheid en om meer op het grote geheel te focussen.

De sessies bij Klaas hebben me erg geholpen als voorbereiding op de examens. Ik ben zelfverzekerder geworden en ben meer bewust gemaakt van mijn eigen gedachtegang. Ik zal hem zeker aanraden aan anderen omdat ik er erg veel aan de sessies heb gehad!

Marit S.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-05-11

Wat het lichaam vertelt. Over creatieve expressie in sessies.

Creatieve expressie is een ingang voor een sessie, omdat het lichaam via (bv.) tekeningen mij vertelt wat aandacht nodig heeft.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...