Marrit G.R.

De sessie van afgelopen vrijdag klinkt nog steeds in me na. Ben echt verwonderd hoeveel er in beweging gezet is. Voel ’t heel precies in mn lijf. En zo zacht. Ben jij een tovenaar ofzo? Ik kan er heel wat A4tjes mee vol schrijven. Twee dingen die na de sessie gebeurden, deel ik graag met je: Zaterdag had ik geroeid (mijn sport) en bij het koffiedrinken na de tijd merkte ik hoe ik veel makkelijker in contact en gesprek kon zijn met de anderen en hoe ze op een nieuwe manier naar me konden luisteren. Oh wat fijn, dit. Heb ik al zo lang zo naar verlangd. Van vrijdagavond tot dinsdag was ik ’zomaar’ misselijk. Er mocht blijkbaar heel veel oude vreemde energie eindelijk uit mij weg. En er groeit iets nieuws in me. Eindelijk. Ik weet al heel lang dat het zou komen maar wachtte nog tot het zover was. Iets met mezelf durven laten zien met wat ik in me heb.”

Marrit G.R.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 28 augustus 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.