Tariq L.B.

Inmiddels heb ik al iets meer dan een jaar sessies met Klaas. In dat jaar heb ik alleen maar positieve ervaringen opgedaan.

Eerst iets over Klaas zelf. Met Klaas krijg je een coach die zachtaardig, rustig en geduldig is. Hij is ook iemand die jouw grenzen respecteert en feilloos aanvoelt wanneer je deze bereikt. Wat ik zelf fijn vind is dat zijn sessies echt maatwerk zijn. Klaas weet ook duidelijk waar hij het over heeft. Hij legt bijvoorbeeld bepaalde concepten uit aan de hand van zijn eigen levenservaringen.

Wat de sessies zelf inhouden vind ik lastig te beschrijven. We onderzoeken vaak vooral welke (zoals Klaas dat noemt) 'beschermers' er in ons lichaam zitten. Zo'n beschermer kan bijvoorbeeld een vervelende knoop in je maag zijn of juist een soort verstikkend gevoel door het gevoel van druk op je longen. Het kan ook een gevoel zijn waar je je misschien niet bewust van bent. Klaas helpt je te onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt en helpt je om dat gevoel niet weg te drukken, maar juist de aandacht te geven die het nodig heeft. Bij mijzelf merk ik juist dat daardoor die gevoelens daardoor verdwenen, waardoor ik mijzelf veel beter ben gaan voelen.

Dit klinkt allemaal misschien wat zweverig. Tenminste, dat zou ik zelf een aantal jaren geleden gevonden hebben. Toch merk ik bij mijzelf dat ik juist sinds het volgen van deze sessies grote stappen maak in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Als je je wellicht wat ongelukkig voelt en niet zo goed weet waardoor dat precies komt (of graag over muziek en gitaren wil praten ;-)) zou ik heel serieus overwegen om een keer een afspraak met Klaas te maken. Normaal ben ik niet iemand die Google-reviews schrijft. Nu heb ik dat toch wel gedaan, omdat ik oprecht geloof dat de sessies die Klaas geeft helpen om je beter te voelen. (***** Google-review)

Tariq L.B.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes (vr 12 jan '24)

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (16 + 17 maart '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.

Geplaatst op 2021-09-08

Weekendworkshop Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties (10 + 11 feb '24)

Herken je hechtingsstijl(en), ontdek hoe ze je relatie/leven sturen en krijg tools voor een betere relatie met jezelf en anderen.