Joost B.

Klaas luistert eindeloos, geeft onomwonden terug wat hij ziet, hoort en voelt. Tijdens de Self-Connection training die Klaas samen met Andrea geeft, zijn er bij mij processen in gang gezet waardoor er merkbaar dingen veranderd zijn in mijn leven, zowel zakelijk als privé. Veel zaken zijn een heel stuk gemakkelijker geworden. Minder druk, minder stress, meer leven. In de individuele gesprekken die we hadden heeft Klaas mij geholpen beter naar mezelf te kijken, mezelf te doorgronden en mijn horizon oneindig te verleggen. Steeds eerlijk, nuchter en scherp. Je moet het zelf zien en voelen, anders verandert er niets. Ik rijd eens in de zoveel tijd graag naar Zurich om met een specifiek thema aan de slag te gaan, of gewoon voor een mentale APK. Er komt altijd wel een inzicht waarmee ik weer een tijdje verder kan, echt bijzonder. En daarnaast is Klaas ook gewoon een aardige gast om mee te praten. Dus graag tot snel Klaas!

Joost B.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-03-07

Wat ervaar jij in oogcontact?

Welke vorm van oogcontact vind je prettig, wat kalmeert je en wat maakt je nerveus... Het vertelt je gehechtheidsgeschiedenis.

Geplaatst op 2022-10-03

Traumapreventie bij baby's en kindjes

Een verrassende kijk op de start van het babyleven en het bevorderen van veilige hechting

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems (16 + 17 maart '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.