Ellen W.

Ik heb de aanpak van Klaas als zeer prettig en vooral heel vertrouwd ervaren. De oefeningen bij elke sessie waren altijd de juiste; het inzicht dat ze mij gaven verbaasde mij elke keer opnieuw. Het soms terugkoppelen van de sessie in een klein verslag via de e-mail was elke keer heel duidelijk en prettig om opnieuw te lezen en te verwerken.

De tijdsduur van de sessie was prima. Dat besefte ik vaak pas achteraf, op het moment zelf kon ik wel door blijven praten. Ik vond het fijn dat Klaas op tijd aangaf dat het voor die keer genoeg was om te verwerken.

Wat mij vooral is bijgebleven, is dat Klaas alles zo goed snapte als ik zelf het idee had een onsamenhangend verhaal uit te storten. En vervolgens mij het dan zelf ook liet snappen; door een spiegel voor te houden en gedachten hardop uit te laten spreken. Dat helpt!

De sessies hebben mij geholpen met het verkrijgen van inzichten in eigen handelen en denken. Ik zou indien nodig weer contact met Klaas opnemen, omdat je gemakkelijk iets met hem kan delen door zijn oprechte belangstelling. Dat betekent meteen dat ik hem vol vertrouwen aan iemand anders zou aanraden.

Ellen W.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

De sessies komen in vier smaken: enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ à 4 uur - volledige dag

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Ik mail je een link waarmee je op de afgesproken dag en het tijdstip makkelijk inlogt via Zoom voor een persoonlijke sessie.

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse worshops en trainingen. Soms alleen, soms met mijn partner, trauma- en hsp-expert Andrea Wandel.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2021-04-09

Self-Connection aan Zee: 8x een dag met het beste van Self-Connection.

Ontmoet je onverwoestbare SELF en blijf verbonden met jezelf als het dagelijks leven je triggert en uitdaagt.

Geplaatst op 2021-05-11

Wat het lichaam vertelt. Over creatieve expressie in sessies.

Creatieve expressie is een ingang voor een sessie, omdat het lichaam via (bv.) tekeningen mij vertelt wat aandacht nodig heeft.

Geplaatst op 2021-02-04

Zachter naar jezelf - Tweedaagse workshop over Internal Family Systems (IFS)

Workshop waarbij je vanuit compassie, nieuwsgierigheid en creativiteit contact maakt met je beschermers en gekwetste delen...