Ellen W.

Ik heb de aanpak van Klaas als zeer prettig en vooral heel vertrouwd ervaren. De oefeningen bij elke sessie waren altijd de juiste; het inzicht dat ze mij gaven verbaasde mij elke keer opnieuw. Het soms terugkoppelen van de sessie in een klein verslag via de e-mail was elke keer heel duidelijk en prettig om opnieuw te lezen en te verwerken.

De tijdsduur van de sessie was prima. Dat besefte ik vaak pas achteraf, op het moment zelf kon ik wel door blijven praten. Ik vond het fijn dat Klaas op tijd aangaf dat het voor die keer genoeg was om te verwerken.

Wat mij vooral is bijgebleven, is dat Klaas alles zo goed snapte als ik zelf het idee had een onsamenhangend verhaal uit te storten. En vervolgens mij het dan zelf ook liet snappen; door een spiegel voor te houden en gedachten hardop uit te laten spreken. Dat helpt!

De sessies hebben mij geholpen met het verkrijgen van inzichten in eigen handelen en denken. Ik zou indien nodig weer contact met Klaas opnemen, omdat je gemakkelijk iets met hem kan delen door zijn oprechte belangstelling. Dat betekent meteen dat ik hem vol vertrouwen aan iemand anders zou aanraden.

Ellen W.

Agenda Sessies aan Zee

Agenda Sessies aan Zee

Hier vind je de actuele data van themadagen, workshops en trainingen bij Sessies aan Zee.

Lees meer

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Sessies zijn er in vier smaken: enkele sessie: 1-1¼ uur, dubbele sessie: 2-2½ uur, dagdeel: 3½-4 uur, dag (volledig verzorgd)

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Ik geef diverse workshops en trainingen in Zurich. Dit doe ik ook voor organisaties; in Zurich of in-company.

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Handig als je niet naar Zurich kunt komen: via een Zoom-link log je op het afgesproken moment in voor je persoonlijke sessie.

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een sessie van een uur, op afstand, zonder rechtstreeks contact. Ik tune in op je en ondertussen kun je gewoon je gang gaan.

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Sessie aan Zee biedt professionele ondersteuning bij o.a. burn-out, (faal-)angst, ontstressen, omgaan met emoties, vastzitten in je hoofd (en meer willen voelen), bouwen aan zelfvertrouwen, beter je grenzen aangeven, relatieproblemen, onderdrukte verlangens, verlies, traumaverwerking, hooggevoeligheid (hsp). Lees onder testimonials hoe anderen hun sesies ervaren.

Lees meer
Geplaatst op 2024-05-24

Gratis webinars bij Sessies aan Zee (19 juni 2024; 26 juni 2024)

Een toegankelijke manier om kennis te maken met diverse theorieën en (gecombineerde) methodieken voor (trauma)heling.

Geplaatst op 2024-05-24

Eendaagse info-workshop Gehechtheid en hechtingsstijlen (20 sept 2024)

Deze is info-workshop is de eendaagse versie van de weekendworkshop 'Gehechtheid, afhankelijkheid, autonomie en relaties'.

Geplaatst op 2021-02-04

Weekendworkshop Zachter naar jezelf - aan de slag met Internal Family Systems 21 + 22 september '24)

Workshop waarbij je vanuit compassie en creativiteit contact maakt met je hardwerkende beschermers en jonge gekwetste delen.